//
کدخبر: ۴۴۱۵۷۳ //

آدم‌ربایی مجازی؛ شیوه‌ای جدید برای اخاذی بدون نیاز به خشونت

سفارت چین در آمریکا با انتشار اطلاعیه‌ای هشدار داد که شهروندان چینی به ویژه دانشجویان، هدف «آدم‌ربایی مجازی» قرار گرفته‌اند.

 آدم‌ربایی مجازی؛ شیوه‌ای جدید برای اخاذی بدون نیاز به خشونت
به گزارش فرتاک نیوز،

این هشدار پس از ناپدید شدن و سپس پیدا شدن یک دانشجوی ۱۷ ساله چینی در آمریکا صادر شده است.

گزارش‌ها حاکیست آدم‌ربایان از طریق فضای مجازی، والدین این دانشجو را تهدید به کشتن پسرشان کرده و مبلغی را از آن‌ها طلب کرده‌اند.

به گفته پلیس فدرال آمریکا، آدم‌ربایی مجازی به این معناست که آدم‌ربایان با تهدید و فریب قربانی، او را وادار می‌کنند تصاویری منتشر کند که گویا در اسارت است، در حالی که واقعاً چنین نیست. سپس از قربانی یا خانواده‌اش باج‌خواهی می‌کنند.

پلیس‌ کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلیس، استرالیا و ژاپن گزارش داده‌اند که دانشجویان چینی مقیم این کشورها بارها هدف حملات آدم‌ربایی مجازی قرار گرفته‌اند.

آمارها نشان می‌دهد مبالغ کلانی نیز به این ترتیب از خانواده‌های چینی اخاذی شده است.

مقامات چینی از هموطنان خود خواسته‌اند نسبت به تماس‌ها و درخواست‌های مشکوک احتمالی هشیار باشند و در صورت مواجهه با چنین مواردی، بلافاصله مراتب را به پلیس اطلاع دهند.

پلیس انگلیس می‌گوید گروهی از این کلاهبرداران مجازی در تماس تلفنی با قربانی می‌گویند از سفارت چین، اداره مهاجرت، گمرک، اداره پلیس چین یا اداره پست تماس می‌گیرند.

آنها ادعا می‌کنند که برای تحقیق در مورد جرمی بین‌المللی لازم است که قربانی مقدار قابل‌ملاحظه‌ای پول به شماره حسابی در چین بریزد تا موضوع بررسی شود.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۴۱۵۷۳ //
ارسال نظر