//
کدخبر: ۴۹۸۳۱۰ //

عملیات امداد و نجات در دماوند؛ جستجوی ۴ کوهنورد ادامه دارد

چهار کوهنورد که به هشدارهای هواشناسی مبنی بر عدم صعود به ارتفاعات بی‌توجه بودند، در قله دماوند گرفتار شده‌اند و تلاش برای نجات آنها ادامه دارد.

عملیات امداد و نجات در دماوند؛ جستجوی ۴ کوهنورد ادامه دارد
به گزارش فرتاک نیوز،

رئیس سازمان امداد و نجات از گرفتار شدن چهار کوهنورد در قله دماوند خبر داد.

وی با اشاره به هشدارهای مکرر در روزهای گذشته مبنی بر خودداری از صعود به ارتفاعات و انجام سفرهای غیرضروری، گفت: این چهار کوهنورد بدون توجه به هشدارها اقدام به صعود کرده و در قله دماوند زمین‌گیر شده‌اند.

بابک محمودی افزود: از ساعت ۴:۳۰ بامداد امروز، ارتباط با این کوهنوردان قطع شده است. با هماهنگی فدراسیون کوهنوردی، تیم‌های امدادی زمینی شامل یک تیم از فدراسیون کوهنوردی و یک تیم از پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به منطقه اعزام شده‌اند، اما شرایط جوی و برف و کولاک شدید، دسترسی به ارتفاعات را بسیار دشوار کرده است.

رئیس سازمان امداد و نجات با ابراز تأسف از بی‌توجهی برخی ورزشکاران به هشدارهای ایمنی گفت: با وجود تجربیات بالا و آموزش‌هایی که کوهنوردان دریافت می‌کنند، برخی از آن‌ها هشدارهای هواشناسی را نادیده می‌گیرند. این در حالی است که در سطح کشور، تعداد زیادی عملیات امدادرسانی در حال انجام است و منابع ما به شدت درگیر ارائه کمک به افراد گرفتار در برف و کولاک هستند.

وی تأکید کرد: در کنار عملیات امداد در استان‌های مختلف، همچنان پیگیر وضعیت کوهنوردان گرفتار در دماوند هستیم و از طریق فدراسیون کوهنوردی، اطلاعات جدیدی در این خصوص دریافت خواهیم کرد.

با توجه به شرایط جوی نامساعد و دشواری دسترسی به ارتفاعات، عملیات امداد و نجات با کندی پیش می‌رود و هنوز خبری از وضعیت این چهار کوهنورد در دسترس نیست.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۹۸۳۱۰ //
ارسال نظر