بازسازی صحنه قتل فجیع در بلوار توس / نزاع بر سر دختر ۱۵ ساله به خون کشیده شد
6 متهم افغانستانی یک پرونده جنایی روز گذشته در حالی صحنه نزاع مرگبار خود را در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد بازسازی کردند که جنایت تکان دهنده آنان در قاب قدرت نمایی نشسته بود.

در پی دستگیری آخرین متهم فراری پرونده نزاع مرگبار اتباع افغانستانی که به خاطر یک دختر در بولوار توس مشهد رخ داد، شش متهم این پرونده جنایی روز گذشته در برابر دوربین قوه قضاییه قرارگرفتند تا صحنه هولناک قتل جوان ایرانی را بازسازی کنند.
در آغاز بازسازی صحنه قتل که سرهنگ ولی نجفی(رئیس دایره قتل عمد آگاهی) نیز حضور داشت، ابتدا سرهنگ محمدمرادی (افسرپرونده)به بیان خلاصه ای از ماجرای این پرونده جنایی و چگونگی دستگیری متهمان فراری پرداخت و سپس هر یک از متهمان در حالی با دستور قاضی «وحید خاکشور» ابزارهای نمادین قمه، چاقو و چماق را به دست گرفتند که مقام قضایی اتهام هریک از آنان را تفهیم کرد و با تاکید بر این که حقیقت ماجرا را بیان کنند چرا که اظهارات آنان در دیگر مراحل دادرسی مورد استناد قضایی قرار می گیرد، ثبت اعترافات عاملان این نزاع مرگبار را آغاز کرد.
گرچه متهمان پرونده هر کدام نقش خود را با جزئیات بیشتری درباره قدرت نمایی در این نزاع وحشتناک تشریح کردند و مقام قضایی نیز با دقت و طمانینه خاصی به اعترافات آنان گوش می داد اما بررسی های نهایی حکایت از آن داشت که نزاع اتباع خارجی به خاطر دختری رخ داده است که او نیز مدتی بعد از وقوع این جنایت، در یک سانحه رانندگی جان باخت!
در همین حال با اعترافات متهمان در حضور قاضی شعبه ۲۵۸ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد مشخص شد دختر ۱۵ساله با جوانی به نام «رامین» آشنا بود که در این میان پسر دیگری به نام «امیر» فیلمی سیاه برای «رامین» در فضای مجازی ارسال و ادعا می کند که با دختر مذکور مشروبات الکلی نوشیده اند! تا جایی که این ماجرا به قدرت نمایی و عده کشی خیابانی انجامید و قرار نزاع خونین در توس ۶۵ گذاشته شد.
طولی نکشید که جوانی به نام «رضا» به همراه یکی از دوستانش در حالی سوار بر موتورسیکلت به محل قرار دعوا رسیدند که دو مهاجم موتورسوار دیگر نیز وارد توس ۶۵ شده بودند. در این شرایط بود که پژوسواران هم به ابتدای خیابان نجف ۲ رسیدند و در یک لحظه تیغه های شمشیر و چاقو و قمه در تاریکی شب درخشید و «رضا-ن» بر اثر ضربات هولناک سلاح سرد به قتل رسید. این در حالی بود که یکی دیگر از موتورسواران هم با ضربات چاقو به شدت مجروح شد.
اگرچه هرکدام از متهمان به سویی گریختند و برخی از آنان به سوی شهرهای دیگر فرارکردند اما خیلی زود ردیابی های کارآگاهان زبده پلیس آگاهی مشهد به نتیجه رسید و تعدادی از عاملان اتباع خارجی این نزاع مرگبار در محدوده زبرخان از توابع نیشابور دستگیر شدند و آخرین متهم فراری نیز در دهه اول اسفند و با صدور دستورهای ویژه قضایی به چنگ پلیس افتاد.
در همین حال متهم ۱۶ ساله افغانستانی که نقش پررنگی در این ماجرای وحشتناک داشت وقتی با اتهام ارتکاب قتل روبهرو شد،به مقام قضایی گفت:همه مرا با نام مستعار«میرو» صدا می زنند. آن روز (بیست وسوم دی گذشته) وقتی ما به محل قرار رسیدیم ناگهان رضا (مقتول) شمشیری را از زیر زین موتورسیکلت بیرون کشید و به طرف من و نوید(یکی از متهمان)حمله ور شد؛ اما نوید با چوب دستی (چماق) شمشیر او را به زمین انداخت که در همین هنگام من با چاقو ضربه ای به پهلوی «رضا» زدم ولی در این شرایط رامین هم با چاقو به سراغ دوست رضا (ابوالفضل) رفت و او را روی موتورسیکلت مجروح کرد . از سوی دیگر من هم زمانی که «رامین» به سمت رضا رفت و او را از روی زمین بلند کرد، دومین ضربه را به پهلوی دیگر او زدم و از صحنه حادثه گریختم.
دربازسازی صحنه جنایت،«نوید» نیز به شرکت خود در این نزاع اعتراف کرد و گفت: من وقتی با چوب شمشیر را از دست رضا انداختم او دست به کمرش برد تا چاقویش را بیرون بیاورد که در این هنگام من شمشیر او را از روی زمین برداشتم و با پهنای آن ضربه ای به سرش زدم که کف خیابان افتاد ...
پس از آن که دیگر متهمان نیز صحنه قتل در جنایت توس را بازسازی کردند ،قاضی خاکشور دستور انتقال آنان به زندان را صادر کرد تا این پرونده جنایی دیگر مراحل دادرسی را طی کند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.