//
کدخبر: ۵۰۸۳۲۰ //

۲ کشته در حریق درمانگاه مشیریه/ ۱۲ نفر نجات پیدا کردند

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران از وقوع حریق در یک درمانگاه در محله مشیریه تهران خبر داد.

۲ کشته در حریق درمانگاه مشیریه/ ۱۲ نفر نجات پیدا کردند
به گزارش فرتاک نیوز،

شروین تبریزی از وقوع حادثه آتش‌سوزی در یک مرکز درمانی در مشیریه تهران خبر داد و اظهار کرد: ساعت 19 و 45 دقیقه امروز 18 فروردین ماه، حادثه حریق در یک درمانگاه در میدان آقانور به اورژانس تهران اعلام شد.

وی افزود: با اعلام این حادثه بلافاصله هفت دستگاه آمبولانس، دو دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهار دستگاه موتورلانس به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: کارشناسان اورژانس در محل حادثه حضور دارند تا در صورت مصدومیت افراد، آن‌ها را درمان کنند. اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود‌.

 فوت یک نفر و نجات 12 نفر توسط آتش‌نشانان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، از وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک مرکز درمانی در مشیریه خبر داد که به فوت 2 نفر و نجات حدود 12 نفر توسط نیروهای آتش‌نشانی انجامید.

جلال ملکی گفت: ساعت 19:38 امشب، وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک مرکز درمانی واقع در منطقه مشیریه به سامانه 125 اطلاع داده شد.

وی در ادامه افزود: بلافاصله پنج ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به جزئیات حادثه گفت: محل آتش‌سوزی، یک کلینیک درمانی سه‌طبقه بود که طبقه همکف آن به داروخانه اختصاص داشت. آتش در قسمت لابی طبقه همکف به‌صورت کامل شعله‌ور بود و دود و حرارت ناشی از آن به طبقات بالایی نیز سرایت کرده بود.

به گفته سخنگوی سازمان آتش‌نشانی آتش‌سوزی به‌طور کامل مهار شده و آتش‌نشانان در حال انجام عملیات لکه‌گیری و جست‌وجوی نهایی در محل حادثه هستند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۸۳۲۰ //
ارسال نظر