صاعقه جان یک مرد روستایی را در دهگلان گرفت
صاعقه و کار کشاورزی جان یک مرد روستایی را در شهرستان دهگلان گرفت.

فعالیت سامانه بارشی که از روز چهارشنبه در استان آغاز شده، بر اساس پیشبینی هواشناسی تا شنبه هفته آینده در کردستان ادامه دارد.
در طول این مدت بارش باران باعث آبگرفتگی معابر و رعد و برق و تگرگ در استان خسارت ایجاد کرد تا جائیکه یک مرد روستایی در روستای سیس از توابع بخش بلبانآباد شهرستان دهگلان بر اثر اصابت صاعقه جان خود را از دست داد.
در همین زمینه؛ ناصر شکوری، مسئول فوریتهای پزشکی شهرستان دهگلان گفت: در پی وقوع صاعقه در روستای سیس از توابع بخش بلبان آباد شهرستان دهگلان، یک مرد روستایی جان خود را از دست داد.
وی گفت: این حادثه زمانی اتفاق افتاد که این فرد برای انجام کار کشاورزی به صحرا رفته بود.
شکوری افزود: ماشینهای عبوری پس از مشاهده وضعیت فرد آسیبدیده، وی را به بیمارستان دهگلان منتقل کردند، اما متاسفانه در دم و بر اثر شدت جراحات ناشی از صاعقه جان خود را از دست داد.
مدریکل هواشناسی استان کردستان نیز از تداوم این بارشها تا روز شنبه در استان خبر داد و از شهروندان خواست از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.
رحیم صدیقی با اشاره به خطرات جدی صاعقه تأکید کرد: مردم باید در زمان وقوع طوفان و رعد و برق از قرار گرفتن در فضاهای باز و در معرض صاعقه خودداری کنند.
به گزارش تسنیم؛ در پی وقوع حادثهای در ارتفاعات کوههای شاهو و سقوط یک کوهنورد، تیمهای امداد و نجات پایگاه شهید کوهسار فاتحی بهسرعت به محل حادثه اعزام شدند و پس از 6 ساعت تلاش بیوقفه، موفق به نجات فرد مصدوم شدند.
انتهای پیام/481