//
کدخبر: ۵۱۱۰۹۰ //

بر اثر ایست قلبی طبیعت گرد سی سخت درگذشت

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرد ۴۰ ساله ساکن شهر سی‌سخت هنگام طبیعتگردی بر اثر ایست قلبی جان خود را از دست داد.

بر اثر ایست قلبی طبیعت گرد سی سخت درگذشت
به گزارش فرتاک نیوز،

کاظم فلاحی‌دوست پنجشنبه شب در گفت و گویی افزود:امدادگران هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد حین یک برنامه کوهنوردی در ارتفاعات کوه گل سی‌سخت، با فردی که دچار ایست قلبی شده بود مواجه شدندنجاتگران بلافاصله وارد عمل شده، عملیات احیا را آغاز کردند و همزمان موضوع را به پایگاه کوهستان دنا و اورژانس اطلاع دادند.

وی بیان کرد:پس از انجام اقدام های اولیه، مصدوم با آمبولانس هلال‌احمر به پایین انتقال داده شد و در میانه مسیر، به تیم اورژانس تحویل داده شداما با وجود تلاش‌های انجام‌شده این طبیعتگرد در درمانگاه شهر سی سخت جان خود را از دست داد.

فلاحی دوست تصریح کرد:هموطنان در صورت نیاز به کمک های امدادی با سامانه ۱۱۲ هلال احمر تماس حاصل نمایند.

طبیعت پوشیده از گیاهان خوراکی و دارویی،نغمه پرندگان و آب و هوای دلپذیر در کنار زیرساخت های رفاهی کوه گل را به یکی از شلوغ ترین جاذبه های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در این روزهای اردیبهشت ماهی بدل کرده است.

برای دسترسی به کوه گل، باید ابتدا به شهر یاسوج مرکز استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد و پس از طی کردن مسافتی حدود ۳۵ کیلومتر به طرف شمال غربی این شهر، به شهر سی‌سخت رسید، با گذر از شهر سی‌سخت بعد از حدود ۶ کیلومتر به طبیعت زیبای منطقه کوه‌گل می‌رسید.

از پایین دست منطقه کوه‌گل پس از ۳۰ دقیقه پیاده‌روی، با از گذر از میان درختان کوهی و گل‌بوته‌های وحشی می‌توان به یکی از خیال‌انگیزترین جاذبه‌های طبیعی ایران در ارتفاعات رشته کوه دنا رسید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۱۱۰۹۰ //
ارسال نظر