//
کدخبر: ۴۲۷۰۷۶ //

چگونه با استفاده از روغن درخت چای جوش و آکنه را از بین ببریم؟

استفاده از روغن درخت چای برای درمان جوش و آکنه یک گزینه بسیار محبوب و بسیار مؤثر است. ضمن این که روش مصرف ساده ای نیز دارد. در ادامه نحوه استفاده از روغن درخت چای برای درمان جوش را تشریح می کنیم.

چگونه با استفاده از روغن درخت چای جوش و آکنه را از بین ببریم؟
به گزارش فرتاک نیوز،

روغن درخت چای از طریق فرآیند تقطیر برگ های درخت چای تولید می شود. این اسانس را بیشتر برای تمیز کردن و از بین بردن عفونت ها استفاده می کنند اما کاربردهای مختلف دیگری نیز دارد.

از بهبود زخم گرفته تا مراقبت از پوست همگی از کاربردهای این اسانس گیاهی هستند. روغن درخت چای معمولاً برای درمان آکنه، قارچ ناخن، عفونت پای ورزشکاران و جای نیش حشرات مورد استفاده قرار می گیرد.

با این وجود آیا روغن درخت چای برای درمان جوش و آکنه مفید است؟ محققان معتقدند که روغن درخت چای حاوی ترکیباتی است که خواص ضد باکتریایی بسیار چشمگیری دارند.

یکی از ترکیبات ترپن ها هستند. برخی از متخصصان پوست اظهار کرده اند که ترپن ها ضمن ارائه خصوصیات تسکین دهنده، باکتری ها را نیز از بین می برند.

در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۷ توسط متخصصان دانشکده پوست استرالیا انجام شد؛ محققان تاثیر ترکیب ژل حاوی روغن درخت چای را با ژل بدون روغن درخت چای بر روی صورت مقایسه کردند.

شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند و هر گروه دو بار در روز به مدت سه ماه برای شستشوی صورت خود از این دو نوع ژل استفاده کردند. محققان وضعیت پوستی این دو گروه را در طول مسیر در نقاط مختلف مورد ارزیابی قرار دادند.

روغن درخت چای می تواند آکنه های خفیف تا متوسط ​​را بهبود بخشد.

همانطور که قبلاً نیز اشاره شد؛ اسانس این گیاه حتی قابل مقایسه با درمان های معمولی است که برای از بین بردن آکنه تجویز می شوند با این تفاوت که عوارض جانبی ناخواسته کمتری دارد.

نحوه استفاده از روغن درخت چای برای درمان جوش

روغن درخت چای یکی از بهترین اسانس های گیاهی برای درمان جوش و آکنه و همچنین بهبود ظاهر پوست است.

برای شروع توصیه می کنیم از دستوری که در ادامه توضیح داده ایم استفاده کنید.

این دستور العمل سه ماده ای بسیار ساده است و می تواند نتایج شگفت انگیزی را به وجود آورد.

ضمن این که شانس ایجاد آکنه در آینده را به حداقل می رساند.

مواد لازم برای تهیه کرم ضد جوش با روغن درخت چای

  • ۱۲ قطره روغن درخت چای خالص

  • ۲ قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا خالص

  • ½ قاشق چای خوری روغن آرگان

روش تهیه کرم ضد جوش با اسانس درخت چای

در یک کاسه کوچک کمی روغن درخت چای و ژل آلوئه ورا را مخلوط کنید. همانطور که قبلا ذکر شد روغن درخت چای، ماده ای ضد باکتری است و به دفع باکتری هایی که ممکن است باعث آکنه شوند کمک می کند.

ژل آلوئه ورا نیز از دیرباز به عنوان یک ماده مؤثر در درمان جوش و یک ترکیب تسکین دهنده شناخته می شود. این گیاه حاوی ویتامین های A ،C، E و B12 است.

این ویتامین ها مخصوص پوست هستند و به جلوگیری از چین و چروک و مبارزه با التهاب کمک می کنند. ضمن این که باعث کند شدن روند پیری سلول ها نیز می شوند.

علاوه بر این، آلوئه ورا حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی است و به همین جهت می تواند از پوست در برابر آسیب دیدگی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند.

بعد از مخلوط کردن این دو ماده، چند قطره روغن آرگان نیز اضافه کنید. تحقیقات نشان داده اند که این ماده می تواند به متعادل کردن سطح چربی پوست، به ویژه در افرادی که پوست چربی دارند؛ کمک کند.

روغن آرگان سرشار از اسید لینولئیک است. اسید لینولئیک برای کاهش التهابات پوستی که همراه با آکنه ایجاد می شوند مفید است.

این ماده برای پوست بسیار آرامش بخش بوده و نوعی مرطوب کننده محسوب می شود. بنابراین ماده خوبی برای ترکیب با روغن درخت چای است.

ترکیب حاصله را در ظرف در داری بریزید. بهتر است اسانس های گیاهی و محصولات حاوی آنها را در مکانی خنک و تاریک نگه دارید.

برچسب زدن را فراموش نکنید! کافی است که هر شب قبل از خواب مقدار کمی از این ترکیب را روی پوستتان که قبلا شسته اید ماساژ دهید. صبح روز بعد صورت را با آب گرم بشویید.

نحوه استفاده از روغن درخت چای برای درمان جای جوش

جالب است بدانید که برای درمان جای جوش نیز می توانید از این کرم دست ساز استفاده کنید. کافی است که هر شب مقداری از این ترکیب را روی پوست ماساژ دهید.

البته هنوز تحقیقات زیادی در مورد تاثیر این روغن بر روی درمان جای جوش انجام نشده است. اما می توان گفت که مصرف آن ضرری برایتان ندارد.

تحقیقات بالینی نشان داده اند که برخی از افراد با مصرف این کرم شاهد بهبود زخم های به جای مانده از جوش ها بوده اند.

این در حالی است که خاصیت ضد آکنه این اسانس موجب می شود که آکنه های فعلی تان دیگر زخم ایجاد نکنند.

خطرات و عوارض جانبی

یادتان نرود که اسانس درخت چای فقط برای استعمال خارجی است.

مصرف خوراکی این ماده می تواند مشکلات جدی مانند سرگیجه و احساس سردرگمی ایجاد کند.

سعی کنید اسانسی را انتخاب کنید که توسط شرکت های معتبر تولید شده و تاییدیه لازم بهداشتی را دارند. در واقع همیشه محصولی را خریداری کنید که دارای برچسب ارگانیک و مجوزهای درمانی است.

محصولاتی که حاوی مواد افزودنی هستند ممکن است خواص ذکر شده در این مقاله را نداشته باشند. بنابراین قبل از خرید برچسب روی محصول را به دقت بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی مواد افزودنی نیست.

 

هنگام انتخاب روغن آرگان نیز باید به دنبال برندی باشید که صددرصد خالص، ارگانیک و بدون مواد افزودنی است.

آیا می توان روغن درخت چای را مستقیماً روی پوست استفاده کرد ؟

برخی از افراد با مصرف مستقیم این ماده روی پوست عوارض جانبی خاصی را تجربه می کنند. مثلا پوستشان دچار التهاب و قرمزی می شود.

اما ترکیب کردن آن با روغن حامل (در این حالت روغن آرگان) ایده خوبی برای کاهش احتمال تحریکات پوستی است. به خصوص اگر پوست حساسی دارید.

ضمن این که قبل از مصرف گسترده این ماده باید مقداری از آن را روی پوست آرنج تست کنید.

اگر ظرف ۲۴ ساعت، پوست آرنجتان واکنش آلرژیک از خود نشان نداد؛ می توانید از این اسانس گیاهی با خیال راحت روی بخش های مختلف پوست استفاده کنید.

این نکته را نیز در نظر داشته باشید که درست مانند سایر ترکیبات گیاهی، روغن درخت چای نیز ممکن است به پوست برخی از افراد نسازد.

درماتیت تماسی عارضه ای است که مصرف این اسانس در برخی از افراد ایجاد می کند. اگر بعد از چند دقیقه احساس کردید پوستتان می سوزد یا قرمز شده است؛ سریعا ترکیب را از روی پوست پاک کنید.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۲۷۰۷۶ //
ارسال نظر