//
کدخبر: ۴۹۱۰۶۳ //

بهترین روش کاشت مو در سال ۲۰۲۵

کاشت مو از جمله عمل‌های زیبایی بوده که متقاضیان زیادی را به سمت خود جلب کرده است. افرادی که به دنبال کاشت مو هستند، می‌توانند از روش‌های مختلفی بهره‌مند شوند که هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارد. در حال حاضر بهترین و جدیدترین روش کاشت مو که می‌توان از آن نام برد، میکرو گرافت است.

بهترین روش کاشت مو در سال 2025

از آنجایی که این روش دوره‌ نقاهت ندارد، در بین آقایان از محبوبیت بالایی برخوردار می‌باشد. برای انجام یک کاشت موی موفقیت‌آمیز، لازم است از بهترین کلینیک کاشت موی اصفهان بهره برد؛ چرا که از جدیدترین روش‌ها و تجهیزات روز استفاده می‌کنند. در ادامه به صورت کامل‌تر شیوه‌ها و بهترین روش کاشت مو در سال 2025 را بررسی خواهیم کرد.

تفاوت روش های کاشت مو چیست؟

به نقل از سایت بهترین ها در اصفهان درحال حاضر روش‌های متعددی برای کاشت مو استفاده می‌شود که با آنها مشاهده خواهیم کرد که در روش‌های جدید بااستفاده از تجهیزات پیشرفته امکان نتیجه‌بخشی و دوام موهای پیوند شده را تضمین خواهند کرد.

کاشت مو به روش  FUT 

یکی از روش‌های کاشت مو به روش FUT (واحد فولیکولی) معروف است که به آن روش نواری نیز گفته می شود. انجام این روش بدین صورت است که بیمار بیهوش شده و قسمت‌های مناسب بانک مو به صورت نواری بریده می‌شود و در شیارهای ایجاد شده در قسمت طاس سر قرار می‌گیرند. از آنجا که در این روش کاشت مو از مواد بیهوشی استفاده شده و پوست سر برش می‌خورد تقریبا منسوخ شده و کمتر کسی از آن استفاده می‌کند.

کاشت مو به روش  FIT

در روش کاشت مو به روش FIT لازم است که ابتدا موی سر فرد تراشیده شود و سپس پزشک اقدام به برداشت مو به صورت فولیکولی با ابزار ظریف می‌کند. این روش غیرجراحی معمولا در چند جلسه انجام شده و در مجموع امکان کاشت چیزی حدود 2 تا 10 هزار تار مو وجود دارد. پیوند مو به روش FIT نیز به دلیل بجا ماندن اسکار، آسیب به فولیکول‌ها و در نتیجه تراکم کم پیوند، تعدد جلسات و نیاز به ترمیم پس از یکسال، دیگر استفاده نمی‌شود.

کاشت مو به روش  FUE یا میکروگرافت

روش FUE (استخراج واحد فولیکولار) یکی از روشهای تقریبا جدید کاشت مو است. در این روش با کمک پانچ‌های دستی گرافت‌ها به صورت دانه‌ای از محل بانک مو گرفته شده و به همان روش قبلی در منطقه طاس سر کاشته می‌شوند. این روش یک روش غیرجراحی است که در آن از بی حسی موضعی برای برداشت و پیوند مو استفاده شده و معایب روش قبلی را ندارد. به دلیل ظرافت این روش و احتمال بسیار کم خطا، از این روش می‌توان در کاشت ریش و سبیل نیز استفاده کرد. از معایب روش FUE امکان آسیب به گرافت‌های مو در زمان برداشت است.

کاشت مو به روش  DHI

کاشت مو به روش DHI در دو مرحله اصلی استخراج گرافت‌های مو و کاشت انجام می‌شود. در این روش انتخاب منبع اهدا کننده یا بانک مو بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که کاشت مو به روش DHI برای افرادی مناسب است که بانک موی مناسبی پشت سر خود در جهت پیوند مو ندارد. در این فرآیند پزشک متخصص باید از مناطق اطراف شقیقه گردن یا ریش، فولیکول‌های شبیه موی سر را استخراج کند.

کاشت مو به روش Neo Graft

یکی از روش‌های جدید کاشت مو neo graft است. این روش کمترین میزان تهاجم را در بین دیگر روش‌ها دارد و می‌توان آن را به‌عنوان یک جایگزین روش FUE در نظر گرفت. در این روش از یک دستگاه دقیق به نام FDI برای برداشت ایمن فولیکول‌های مو استفاده می‌شود. زمان اجرا و زمان نقاهت آن نیز نسبت به بیشتر روش‌ها بسیار کم است.

کاشت مو به روش ترکیبی

کاشت مو به روش ترکیبی از ترکیب دو روش FIT و FUT به وجود آمده است و تحت عنوان جدیدترین روش کاشت مو در ایران شناخته می‌شود. علت استفاده از این روش، بالابردن میزان بازدهی کار با استفاده از دو تکنیک رایج پیوند مو است. تکنیک ترکیبی کمک می‌کند به بانک موی متقاضی آسیب کمی وارد شود و چون از دو روش ترکیب شده در آن استفاده می‌شود، می‌توان با یک جلسه پیوند مو هم نتیجه مطلوبی به دست آورد.

روش های کاشت مو

بهترین روش کاشت مو چگونه انتخاب می شود؟

مهم‌ترین عامل تعیین کننده در بهترین روش کاشت مو، ویژگی‌های جسمی و سلامت فرد متقاضی است. با این حال، مشخصه‌های دیگری نیز وجود دارند که در انتخاب یک روش به عنوان برترین روش کاشت مو موثر است که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

• نتیجه طبیعی

مهم‌ترین و اصلی‌ترین ویژگی بهترین روش کاشت مو که هر متقاضی به دنبال آن بوده، نتیجه نهایی کار است که شامل خط رویش، خواب موها و حالت طبیعی کاشت مو می‌باشد.

• تراکم بالا

اغلب متقاضیان کاشت مو می‌خواهند تا به بالاترین تراکم ممکن دست یابند تا موهایشان کاملا طبیعی، پرپشت و زیبا به نظر برسد. تراکم بالا ارتباط مستقیمی با درصد موفقیت کاشت دارد، چرا که هرچه درصد موفقیت کاشت بیشتر باشد، گرافت‌های بیشتری به رشد خود ادامه خواهند داد.

• ماندگاری 

ماندگاری و موفقیت‌آمیز بودن نتیجه کاشت یکی از مهم‌ترین خواسته‌های افرادی است که به دنبال کاشت مو می‌باشند. اگرچه حدود دو تا سه ماه بعداز کاشت، موها شروع به ریزش کرده اما متقاضیان به‌دنبال روشی هستند که تا سال‌ها ماندگاری داشته باشد.

• کم‌ترین زخم و اسکار 

هیچ‌ یک از متقاضیان کاشت مو نمی‌خواهند خود را درگیر مراقبت‌ از زخم‌های پس از کاشت مو کنند. بنابراین اکثر آنان به دنبال یک روش کم تهاجمی هستند که آسیب کمی برجای گذارد. برای مثال روش‌های بر پایه FUE کمترین زخم و اسکار را دارند.

• دوران نقاهت کوتاه

یکی دیگر از معیارهای مهم در انتخاب بهترین روش کاشت مو کوتاه بودن دوران نقاهت برای متقاضیان است چراکه به آنها این اجازه را می‌دهد تا بعداز کاشت موهایشان بلافاصله به زندگی روزمره و کار خود بازگردند. بنابراین آنان به‌دنبال روش‌هایی هستند که محدودشان نکند.

• بدون درد

 افرادی که برای کاشت مو اقدام می‌کنند به دنبال روشی هستند تا هیچ‌گونه دردی در حین و بعد از فرایند کاشت احساس نکنند.

• تناسب با شرایط فردی 

علاوه بر مشخصه‌های هر متد کاشت مو، بهترین و مناسبترین روش برای هر فرد با توجه به شرایط سلامت فولیکول‌ها، سن، الگوی ریزش مو و وضعیت بانک موی افراد مشخص خواهد شد.

کاندید مناسب کاشت مو

برای انجام کاشت مو باید کاندید مناسبی در این راستا بود و شرایط لازم را داشت. افرادی که کاندید این شرایط می‌توانند باشند شامل موارد زیر است.

  • مردان و زنانی که موهای کم پشتی دارند.

  • مردان و زنانی که طاسی یا الگوی ریزش موی ژنتیکی دارند.

  • مردان یا زنانی که به دلیل سوختگی یا برخی از آسیب‌های غیر طبیعی دچار طاسی سر شده‌اند.

هزینه کاشت مو در اصفهان

هزینه کاشت مو در اصفهان چقدر است؟

برخی از افراد به دلیل مبلغی که باید برای کاشت مو بپردازند از انجام آن صرف‌نظر می‌کنند؛ به همین دلیل باید بدانید نمی‌توان نرخ دقیقی را به عنوان نرخ کاشت مو تعیین کرد. با این حال به صورت کلی موارد زیادی وجود دارند که این مبلغ را تعیین می‌کنند. از عوامل مؤثر بر قیمت کاشت مو که توسط سایت بهترین ها در اصفهان مشخص شده است می‌توانیم به گزینه‌های زیر اشاره کنیم.

  • میزان طاسی فرد 

  • تعداد گرافت‌های مورد پیوند

  • دستمزد پزشک

  • نوع روش انتخابی برای پیوند

  • نوع بانک مو

  • تجهیزات مورد استفاده

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۹۱۰۶۳ //
ارسال نظر