کاربرد ژل تأخیری در رابطه جنسی چیست ؟
بر کسی پوشیده نیست که رابطه جنسی سالم می تواند یکی از مهمترین عوامل پایداری ازدواج و حفظ علاقه میان زوجین باشد.
اما مشکلات مختلفی سر راه تحقق این امر هستند که یکی از مهمترین آنها زودانزالی مردان است. زودانزالی به معنای آن است که مرد طی زمان اندکی به ارگاسم رسیده و قادر نیست رابطه را تا زمان کافی برای ارضا شدن همسر خود ادامه دهد. طبق مطالعات، بانوان برای دستیابی به ارگاسم سالم به طور میانگین نیازمند پانزده دقیقه رابطه هستند.
زود انزالی باعث می شود بسیار زودتر از موعد مرد نعوظ خود را از دست داده و دیگر قادر به ادامه معاشقه نباشد. عدم تأمین نیاز جنسی در رابطه می تواند باعث سردی، دور شدن زوجین از یکدیگر و حتی بی میلی میان آنها شود. این معضل به نوبه خود زمینه ساز اختلافات بعدی می گردد و به عبارتی می توان از سردی میان زن و شوهر به عنوان یکی از دلایل اصلی طلاق و به هم خوردن بنیان خانواده نام برد.
به این منظور، محصولات زناشویی بسیاری معرفی شده اند که کمک می کنند تا رابطه زناشویی بیشتر طول بکشد و از طریق آن رضایت خاطر دو طرف جلب شود.
یکی از این مواد که تحت برندهای بسیار متنوع و با ویژگی های بسیار متفاوتی به بازار عرضه می شود، ژل تاخیری است. ژل تأخیری اثر قابل توجهی در حفظ نعوظ، افزایش زمان مورد نیاز تا انزال و همچنین بهبود کیفیت رابطه زناشویی داشته و می تواند به مردانی که در این خصوص مشکل دارند کمک نماید. به جز فواید برای مردان، این محصول می تواند خشکی اندام جنسی بانوان را هم برطرف نماید که آن هم به افزایش رضایت از رابطه زناشویی کمک شایانی می نماید.
اما چه دلیلی باعث می شود که بخواهید به جای محصولاتی مانند اسپری یا کاندوم تاخیری از ژل استفاده کنید؟ این سوال است که در اینجا تلاش می کنیم به آن پاسخ بدهیم.
مواد اولیه سازنده ژل تاخیری چیست ؟
اکثر محصولاتی که برای درمان دیرانزالی و بهبود رابطه جنسی عرضه می شوند در ترکیبات خود از لیدوکائین استفاده می کنند. لیدوکائین به طور کلی یک داروی بی حس کننده موضعی از نوع آمینو آمیدی است که به شکل های گوناگون تولید شده و از طریق پوست جذب می شود. این ماده با قرارگیری بر روی گیرنده های عصبی میزان ارسال امواج عصبی را کاهش داده و از این طریق بی حسی را به وجود می آورد.
مقادیر بسیار بالای آن می تواند خطرناک هم باشد و توصیه می شود در دزهای بسیار پایین از آن استفاده شود. این امر در محصولات زناشویی رعایت می شود و اکثر اوقات شاهد درصدهای بسیار پایینی از این محصول هستیم که می تواند بی حسی موضعی ضعیفی ایجاد کند.
بسیاری از نمونه های ژل موجود در بازار نیز از مواد گیاهی به جای لیدوکائین بهره می برند که عوارض ناچیزی داشته و برای سلامت بدن هم بسیار مفید هستند.
تفاوت اصلی لوبریکانت تاخیری با اسپری
شاید مهمترین سوالی که پیش می آید، تفاوت اصلی این محصول با اسپری است. اسپری تاخیری درصد بسیار بیشتری لیدوکائین دارد که حتی تا 10 درصد هم می رسد. این مقدار، با توجه به اینکه ذکر شد چگونه مقادیر بسیار بالای این ماده می تواند خطرناک باشد، برای استفاده مکرر و به مقدار بالا مناسب نیست. اسپری ها به قدری از لیدوکائین اشباع هستند که می توانید از آنها برای بی حسی دندان استفاده کنید و نتایج فوق العاده ای هم بگیرید!
ژل ها اکثر اوقات در حدود 2 درصد لیدوکائین در ترکیب خود دارند که نسبت به اسپری بی حسی کمتری ایجاد می نماید. اسپری ها می توانند میل جنسی را کاهش دهند، چون شدت اثرگذاری آنها رضایت مردان از رابطه را تحت تأثیر قرار می دهد.
نعوظ در بعضی افراد بر اثر اثرگذاری بیش از حد لیدوکائین کاهش پیدا کرده و برای افرادی که با مشکل نعوظ مواجهند، می تواند بیشتر از مفید بودن مضر باشد.
تفاوت دیگر حلال اصلی آنهاست. اسپری از هوای فشرده و الکل به عنوان حلال بهره می برد که به خصوص در مواقعی که دستان یا آلت مرد دچار خراشیدگی باشد می تواند به سوزش منجر شود.
اما ژل لوبریکانت جنسی در اکثر نمونه ها از آب به عنوان ماده اصلی استفاده می کند که هیچ گونه اثر جانبی برای فرد به دنبال ندارد. پایه آب بودن این محصول همچنین به بانوان هم کمک می کند و عوارض جانبی کمتری را برای آنان تضمین می نماید.به طور کلی، می توان با اطمینان گفت که اگر مشکل زودانزالی شدید ندارید، ژلها گزینه های مناسب تری هستند و می توانید برای مدت طولانی بدون عوارض خاص از آنها بهره ببرید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.