بعیدینژاد: دادگاه انگلیس سالهاست درباره سود بدهی قرارداد نظامی به نفع ایران رأی داده است
بعیدینژاد عنوان کرد: دادگاه انگلیس سالهاست در خصوص سود بدهی قرارداد نظامی به صورت قطعی به نفع ایران رأی داده و رأی اخیر فقط درباره چند سال تحریم بعد از سال ۲۰۰۸ است.

«حمید بعیدینژاد» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن در صفحه توئیترش نوشت: «شبکه ایران اینترنشنال مرتب زیرنویس میکند که دیوان عالی بریتانیا در مشاجره بین ایران و بریتانیا در موضوع سود بدهی قرارداد نظامی، به نفع بریتانیا رأی داد. این نحوه تنظیم خبر کاملا جهتدار و غلط است.»
وی افزود: «دادگاه انگلیس سالهاست در خصوص سود بدهی قرارداد نظامی به صورت قطعی به نفع ایران رأی داده و رأی اخیر فقط در خصوص چند سال تحریم بعد از سال ۲۰۰۸ است که نسبت به کل بدهی و سود سالهای طولانی مشخص شده توسط دادگاه، ناچیز است.»
سفیر ایران در لندن همچنین پیش از این در توئیتی نوشته بود:« جمهوری اسلامی ایران با رأی دادگاه انگلیس نسبت به عدم الزام شرکت انگلیسی به پرداخت بخشی از سود بدهی خود در سالهای تحریم مخالف بوده و اقدام حقوقی لازم را اتخاذ خواهد کرد. اما این رأی هیچگونه تاثیری بر الزام شرکت انگلیسی به پرداخت کل مبلغ چند صد میلیون پوند بدهی و سود بیش از ۳۰ سال آن ندارد.»
براساس این گزارش، دادگاه عالی انگلیس علیرغم رای دیوان بین المللی، با صدور حکمی به نفع یک شرکت تسلیحاتی انگلیسی، اعلام کرد که این شرکت نباید همه سود ناشی از مبلغی را که بابت فروش تانک به ایران دریافت کرده، به تهران پرداخت کند.