//
کدخبر: ۲۶۳۹۴۲ //

پیگیری طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان در مجلس یازدهم

عضو هیئت‌‌رئیسه مجلس شورای اسلامی از پیگیری طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان در مجلس یازدهم خبر داد.

پیگیری طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان در مجلس یازدهم
به گزارش فرتاک نیوز،

حسینعلی حاجی‌دلیگانی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، شفافیت آراء را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های نمایندگان در دوره یازدهم دانست و اظهارداشت: شفافیت آراء نمایندگان از رانت‌خواری و سوءاستفاده از رأی نمایندگان جلوگیری می‌کند.

وی افزود: مجلس یازدهم باید در کنار بهبود وضع معیشت مردم، شفافیت آراء را دستورکار قرار دهد، معتقدم وجه تمایز نمایندگان دوره یازدهم با دوره دهم، حتی ادوار دیگر، فسادستیزی و مبارزهد با هرگونه رانت‌خواری است.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس به طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان که در دوره دهم مطرح شده بود، اشاره کرد و گفت: پیگیری این طرح در دستورکار هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم و همین طور نمایندگان مجلس در این دوره قرار گرفته است.

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: تصمیم‌گیری درباره طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان مجلس را در جلسه هفته آینده هیئت‌رئیسه مجلس بررسی خواهیم کرد.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان با رأی اکثریت قاطع در مجلس تصویب شود تا شاهد تحولی در مبارزه با رانت، سودجویی و فساد در این دوره مجلس باشیم.

متن کامل طرح دوفوریتی شفافیت آراء نمایندگان به شرح زیر است:

**عنوان طرح:

طرف شفافیت آراء با اصلاح ماده 126 و حذف تبصره ماده 121 آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی

موضوع طرح:

ماده واحده:

متن زیر جایگزین ماده 126 آیین نامه شده و تبصره ذیل ماده 121 قانون آیین نامه داخلی مجلس حذف می‌شود.

ماده 126: در تمامی مواردی که رأی گیری به صورت الکترونیکی، قیام و قعود و علنی با ورقه صورت می‌پذیرد، اسامی نمایندگان موافق، مخالفت و ممتنع و کسانی که در رأی‌گیری شرکت نکرده‌اند به ترتیب حروف الفبا در مشروح مذاکرات ثبت و تا پایان همان روز رأی‌گیری در سامانه (وب سایت) رسمی مجلس منتشر شود.

تبصره 1- در صورتی که تعدادی از نمایندگان با انتشار اسامی موافقین، مخالفین و ممتنعین در موردی از موارد رأی گیری موافق نباشند، با پیشنهاد کتبی حداقل 15 نماینده و تصویب مجلس، این اسامی در سامانه (وب سایت) و در مشروح مذاکرات مجلس منتشر نمی‌شود.

تبصره 2- تبصره ماده (121) حذف می‌شود.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: تسنیم
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۶۳۹۴۲ //
ارسال نظر