//
کدخبر: ۳۱۶۹۳۷ //

واکنش به اظهارات یک نماینده سیستان و بلوچستان

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: علاوه بر کنترل نوار مرزی، تردد از مرز های مجاز، محدود شده است و در مورد خط مرزی هم طی فواصل مختلف، ارتش در مرزهای افغانستان و سپاه هم در مرزهای پاکستان حضور دارند.

واکنش به اظهارات یک نماینده سیستان و بلوچستان
به گزارش فرتاک نیوز،

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور در پی انتشار اظهارات یک عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان واجد ادعای عدم اقدام لازم در کنترل مرزها، با اشاره به اینکه از ماه ها قبل اقدامات کنترلی در مرزها توسط ستاد کل نیروهای مسلح تشدید شده است، حسین قاسمی دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: علاوه بر کنترل نوار مرزی، تردد از مرز های مجاز، محدود شده است و در مورد خط مرزی هم طی فواصل مختلف، ارتش در مرزهای افغانستان  و سپاه هم در مرزهای پاکستان حضور دارند. بعلاوه؛ مرزبانی هم اقدامات کنترلی را تشدید نموده که روند  دستگیری‌ اتباع غیر مجاز نشان می‌دهد که با موفقیت این ماموریت در حال انجام است.

وی گفت: چند مسئله در بحث کنترل مرزهای جنوب‌شرق برای مدیریت بیماری کرونا را باید مورد توجه قرار داد؛ اول اینکه قبل از شیوع سویه هندی ویروس کرونا، بر اساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی  کنترل مرزها تشدید شده است. تردد از مرز های مجاز که با گذرنامه انجام می شد،  صرفاً به هفت گروه محدود شده تا  اگر به مرز مراجعه‌کردند امکان تردد با رعایت پروتکل ها داشته باشند.

در مورد خط مرزی هم ستادکل ابلاغیه های لازم را صادر تا با استفاده از ظرفیت نیروهای نظامی  ارتش، سپاه در کنار  مرزبانی  نسبت به تشدید اقدامات کنترلی در نوار مرزی اقدام نموده اند؛ روند دستگیری‌های اتباع غیر مجاز نشان می‌دهد که با موفقیت این ماموریت انجام شد.

وی بیان داشت: مسئله بعدی شیوع سویه هندی بیماری است که بلافاصله پس از اعلام این موضوع، تردد از هند و پاکستان ممنوع و با ابلاغ قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا به وزارت راه و شهرسازی و نیروی انتظامی مسدود شد. بنابراین آن چیزی که مطرح می‌کنند که وزارت کشور مرز را رها کرده است خلاف واقعیات و اقدامات انجام شده است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا، گفت: مسئله بعدی این است که وزارت بهداشت هر ماه  بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی کشورهایی را که ممنوعیت تردد از آنها به صورت مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد، اعلام می کند. بر این اساس کشورها به سه گروه تقسیم شده و متناسب با وضعیت هر گروه تصمیم گیری می شود. بنابراین کماکان محدودیت های شدید در مرزها، چه نوار مرزی چه مرزهای مجاز وجود دارد و در حال اعمال است.

مدیر کل امور مرزی وزارت کشور  در ادامه به مسئله تحولات سیاسی افغانستان اشاره کرد و گفت: برای این موضوع هم از گذشته کمیته ویژه تشکیل شده تا به صورت مستمر و ماهانه وضعیت افغانستان را رصد و  با هماهنگی که با استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان وجود دارد، پیش بینی های لازم در نوار مرزی بعمل آمده است.

وی افزود: همچنین هماهنگی‌های لازم انجام، ترتیبات مقتضی از سوی وزیر محترم کشور ابلاغ  و برای مدیریت منسجم مسائل مربوط به ابعاد سیاسی، اقتصادی، بین المللی و امنیتی گسیل احتمالی آوارگان، سازمان مدیریت بحران به عنوان محور مدیریت این امر، تعیین شده است.

قاسمی در پایان تصریح کرد: سازمان مدیریت بحران هم با آمادگی کافی، جلسات هماهنگی را برگزار کرده و  طرح مربوط به  اسکان آوارگان احتمالی نهایی و به دستگاه ها ابلاغ شده است که بر اساس آن، اقدامات لازم صورت می پذیرد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۱۶۹۳۷ //
ارسال نظر