//
کدخبر: ۳۹۲۳۸۱ //

مجلس خیال دختران را بابت پوشیدن روسری راحت کرد

عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به جماران گفت: ما در سال‌های گذشته با پدیده برهنگی و بی‌عفتی مواجه نبودیم که قانون مربوط به آن تدوین شود و قطعاً برای حاکم شدن آرامش در جامعه باید با برهنگی و بی‌عفتی برخورد کنیم و فرهنگ چند هزار ساله ما رفتارهای بی‌عفتی را در سطح جامعه نمی‌پذیرد. و قانونی که مجلس و مسئولان در پی آن هستند این است که مقررات بازدارنده‌ای داشته باشیم که مقابل آن رفتارها را بگیرد.

مجلس خیال دختران را بابت پوشیدن روسری راحت کرد
به گزارش فرتاک نیوز،

مهدی باقری ناظر کارگروه تعیین محتوای مجرمانه رایانه‌ای و عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به جماران گفت: ما در سال‌های گذشته با پدیده برهنگی و بی‌عفتی مواجه نبودیم که قانون مربوط به آن تدوین شود و قطعاً برای حاکم شدن آرامش در جامعه باید با برهنگی و بی‌عفتی برخورد کنیم و فرهنگ چند هزار ساله ما رفتارهای بی‌عفتی را در سطح جامعه نمی‌پذیرد. و قانونی که مجلس و مسئولان در پی آن هستند این است که مقررات بازدارنده‌ای داشته باشیم که مقابل آن رفتارها را بگیرد.

وی در خصوص طرح مجلس برای بحث حجاب نیز گفت: آنچه که در کمیسیون فرهنگی مطرح می‌شود تقابل با مردم نیست، بلکه به موضوع برهنگی و بی‌عفتی می‌پردازد. طرح مجلس به دنبال برخورد با تار موی دختر نوجوان ما نیست، البته بر سامان‌دهی بر حجاب اثر دارد؛ اما این سوال مطرح است که آیا مردم می‌پذیرند عده‌ای فرهنگ برهنگی و بی‌عفتی را رواج دهند و حکومت سکوت کند؟ هیچ‌ خانواده‌ای حاضر نیست در منظر دختر و پسر نوجوانش بی‌عفتی شدید توسط بعضی‌ها مرتکب شود و آیا قوانین ما اجازه برخورد با این را می‌دهند؟ خیر، اینگونه نیست؛ چرا که در گذشته چنین موضوعی نبود که قانون مربوط به آن نوشته شود.

باقری یادآور شد: ما در سال‌های گذشته با پدیده برهنگی و بی‌عفتی مواجه نبودیم که قانون مربوط به آن تدوین شود و قطعاً برای حاکم شدن آرامش در جامعه باید با برهنگی و بی‌عفتی برخورد کنیم و فرهنگ چند هزار ساله ما رفتارهای بی‌عفتی را در سطح جامعه نمی‌پذیرد. و قانونی که مجلس و مسئولان در پی آن هستند این است که مقررات بازدارنده‌ای داشته باشیم که مقابل آن رفتارها را بگیرد.

وی تاکید کرد : آنچه که مد نظر ما است بحث شل‌ حجابی و ضعیف الحجابی نیست و قصد برخورد وجود ندارد، بلکه این سوال مطرح است که آیا در مواجهه با اعتیاد باید با جوان فریب خورده برخورد شود یا باید منشأ موضوع را شناخت و با سر شبکه‌ها مقابله کرد؟ در مورد حجاب هم همین‌طور است. ما امروز با عده‌ای مواجه هستیم که برای بر هم زدن کشور از فضایی سوء استفاده می‌کنند و این تصور را دارند که امکان برخورد با آن‌ها نیست و تمام هنر ما باید این باشد که با توجه به ظرافت‌های کار فرهنگی با بی‌عفتی و کارهای خلاف برخورد کنیم، آیا اگر آقایی با کمترین پوشش مثل استخر در جامعه حاضر شود جامعه می‌پذیرد؟ قطعا خیر؛ در مورد بانوان هم همین است اگر خدایی نکرده بخواهند عمده بدن را در جامعه نمایان کند و آرامش جامعه را بر هم بزند باید برخورد شود تا آرامش روانی و معنوی جامعه از بین نرود.

باقری ادامه داد: اگر اسلام گفته است فقط مچ‌ دست و صورت زنان باید پیدا باشد، برای این است که حدودی قرار داده شود تا این مسأله توسعه نیابد. اگر بخواهیم کوتاه بیایم و با افرادی که با لختی و برهنگی و هرزگی در جامعه حضور پیدا می‌کنند برخورد نشد، آرامش جامعه از بین می‌رود. البته خانم‌ها طبیعتاً علاقه‌مند به بروز زیبایی هستند و اگر به موقع ازدواج نکنند و در خانواده زیبایی‌ها را بروز ندهند فضای جامعه نیز تأثیر می‌پذیرد. لذا لازم است شرایط ازدواج فراهم شود، اما می‌دانیم پدر و مادری که دختر کم سن خود را با سر برهنه بیرون می‌آورد قصد فساد ندارد، بلکه آموزش ندیده و این انتقاد به ما به عنوان حاکمیت وجود دارد که نتوانستیم به خوبی آموزش را در جامعه نهادینه کنیم.

وی در پایان گفت: خود نمایی بد نیست، اما کنترل شده؛ و اگر چیزهای خوبی که در جامعه وجود دارد در جای خودش نباشد بد است، مثل اطعام که کار خوبی است اما نه در ماه رمضان و پیش از افطار.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۹۲۳۸۱ //
ارسال نظر