//
کدخبر: ۱۴۴۵۲۰ //

اداره‌های دولتی بزرگ‌ترین بدهکاران اوقاف کرمانشاه هستند

یک‌هزار و 500 میلیارد تومان ارزش موقوفاتی استان کرمانشاه می‌باشد که در اختیار ادارات دولتی قرار گرفته است.

اداره‌های دولتی بزرگ‌ترین بدهکاران اوقاف کرمانشاه هستند
به گزارش فرتاک نیوز،

photo_۲۰۱۸-۱۱-۱۳_۱۵-۳۱-۱۲

امروز همایش استانی یاوران وقف مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در سالن همایش‌های دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد.

حجت‌الاسلام آیت‌الله عباسیان مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در این همایش اظهار داشت: اداره‌های دولتی بزرگ‌ترین بدهکاران وقف  کرمانشاه  هستند.

او افزود: سنت حسنه وقف اگر با جدیت دنبال شود بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه به توجه پیشینیان به وقف اشاره کرد و گفت: بهداشت و درمان در زمان آل‌بویه با وقف اداره می‌شد، پنج بیمارستان که یکی سیار بود در ایران با وقف تاسیس شد.

عباسیان به استفاده بهینه دانشگاه‌ها و نظام آموزشی دنیا از وقف اشاره کرد و گفت: امروزه در کشور به وقف کم توجهی می‌شود، وابستگی به درآمد نفتی دلیل فراموش شدن وقف است.

او به درآمد نفتی در سال 1320 اشاره کرد و افزود: در آن سال‌ها پول مفتی که از بابت نفت به ایران رسید موجب تنبلی و غفلت در این زمینه شد چون با همین پول بیمارستان، دانشگاه و... احداث کردند و دیگر چاره‌ای برای روزی که پول نفتی در میان نباشد، اندیشیده نشد

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: موقوفه ربع رشیدی یکی از بزرگ‌ترین موقوفه‌های کشور است، و متولیان بعد از وی مؤظف شدند همه ساله از درآمد موقوفه تعدادی املاک و اراضی را خریداری و برای موقوفه وقف کنند.

عباسیان بزرگ‌ترین بدهکاران وقف استان کرمانشاه را اداره‌های دولتی دانست و گفت: یک‌هزار و 500 میلیارد تومان ارزش موقوفاتی استان کرمانشاه است که در اختیار ادارات دولتی قرار گرفته، با پرداخت وقف از سوی این ارگان‌ها، خدمات خوبی انجام می‌شود.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه نیز در این مراسم، اظهار داشت: همایش یاوران وقف در دهه وقف در راستای برنامه‌های بقاء متبرکه و نیت واقفان خیراندیش برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مهدی توسلی با آرزوی اجر دنیوی و اخروی برای یاوران وقف، خادمان، هیأت امنا، واقفان، جامعه قرآنی را همراهان وقف دانست.

گفتنی است، در پایان این همایش از ۳۰ نفر از واقفان، پیشکسوتان قرآنی، نفرات برتر مسابقات قرآنی کشوری، هیئت امنای نمونه و مدیران دستگاه‌هایی که بیشترین همکاری را با اوقاف داشتند تجلیل شد

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۴۴۵۲۰ //
ارسال نظر