حامد بهداد را بزرگترین ناکام اکران نوروز بدانید
اکران نوروز ۱۴۰۴ امسال زودتر از نیمه اسفندماه و نمایش فیلمهای اکران نوروز رسما از هشتم اسفند آغاز شد، بنابراین هشت فیلم اکران نوروزی تا پایان تعطیلات عید نسبت به سال گذشته، مدت زمان بیشتری روی پرده سینماها بودند.

روزنامه خراسان نوشت: علاوه بر این، نوروز ۱۴۰۳ هفت فیلم و امسال هشت فیلم به مناسبت سال جدید اکران شدند.
مهمتر از همه امسال دو فیلم کمدی پرستاره در ترکیب اکران نوروز جای داشتند، در حالی که نوروز ۱۴۰۳ تنها کمدی برگ برنده گیشه «تمساح خونی» بود، به این ترتیب افزایش مخاطبان سینما در اکران نوروز ۱۴۰۴ اتفاق عجیب و مهمی نیست.
فاتح گیشه اکران نوروز
پژمان جمشیدی در ادامه همکاریهای خود با مسعود اطیابی، نوروز ۱۴۰۴ با کمدی «دایناسور» به سینما آمد و از ابتدای اکران نوروزی با این فیلم جایگاه صدر گیشه را تصاحب کرد. جمشیدی و امیر جعفری زوج کمدی این فیلم هستند و جمشیدی نقش یک معتاد را برعهده دارد. او در نقش این شخصیت حضور متفاوت یا غافلگیرکنندهای در فیلم ندارد. «دایناسور» درباره پدری بیپول و معتاد با بازی پژمان جمشیدی است که پس از سالها همسر و دختر خود را در وضعیت نابسامانی پیدا میکند، دیدار آنها ماجراهایی را در فیلم رقم میزند. «دایناسور» مشابه کمدیهای گیشهای مرسوم، قصهای را بدون چفت و بست منطقی، صرفا برای سرگرم کردن مخاطب روایت میکند. این فیلم با فروش ۷۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومانی در بازه اکران نوروز، صدرنشین گیشه شد و موفقیت تجاری را نصیب جمشیدی کرد.
بازگشت قدرتمندانه
مریلا زارعی نوروز ۱۴۰۴ با یکی از بازیهای تحسینشده خود و نقشی ویژه مانند «یوکابد» مادر حضرت موسی(ع) به سینما بازگشت. او سال ۱۴۰۳ در جشنواره فجر به واسطه بازی تاثیرگذار خود در «موسی کلیما...»، مورد توجه قرار گرفت و به جمع نامزدهای بهترین بازیگر نقش اول زن راه پیدا کرد. مریلا زارعی در اکران نوروزی با این فیلم که ۳۱ میلیارد و ۹۲۶ میلیون تومان فروش و ۳۹۰ هزار مخاطب داشت، در رتبه دوم گیشه نشست و به موفقیت تجاری نیز دست پیدا کرد.
جا ماندن از رقیب صدرنشین
رقبای پژمان جمشیدی در گیشه نوروز ۱۴۰۴، امین حیایی و احمد مهرانفر بودند. این دو ستاره با «کوکتل مولوتف» ساخته حسین دوماری روی پرده سینما حاضر شدند اما با این فیلم نتوانستند از پژمان جمشیدی به عنوان فاتح گیشه عبور کنند و به جای او صدرنشین شوند. هرچند که این فیلم یک هفته پس از «دایناسور» اکران شد، اما اختلاف فروش این دو فیلم بالاست. «کوکتل مولوتف» در اکران نوروز ۲۸۶ هزار مخاطب جذب کرد و با ۲۶ میلیارد و ۷۳۶ میلیون فروش جایگاه سوم را به دست آورد، اما این فیلم جزو آثار محبوب کارنامه دو ستاره خود محسوب نمیشود. حیایی با این فیلم بازگشت موفقی به ژانر کمدی نداشته است. «کوکتل مولوتف» کمتر از انتظارات فروخته و نمیتوان از آن به عنوان موفقیت تجاری برای حیایی و مهرانفر یاد کرد. احمد مهرانفر همزمان با «کوکتل مولوتف»، به واسطه سریال «خجالت نکش» و «پایتخت ۷» در نمایش خانگی و تلویزیون نیز دیده شد، اما تنها با «پایتخت ۷» در مرکز توجهات است.
غافلگیریهای «شهاب» و «رها»
شهاب حسینی که سالهای اخیر در همکاری با فیلماولیها به موفقیت مهمی دست پیدا نکرده بود، با ایفای یک نقش سخت در فیلم «رها» اولین ساخته حسام فرهمند، موفق شد به روزهای خوب خود در سینما بازگردد. «رها» در اکران نوروز ۱۷ میلیارد و ۲۸۹ میلیون فروش داشت و ۱۸۰ هزار مخاطب را به سینما کشاند، به این ترتیب در جایگاه چهارم جدول فروش قرار گرفت. هرچند که میزان فروش «رها» متوسط بوده است، اما واکنشهای مثبت مخاطبان نسبت به فیلم و بازی درخشان شهاب حسینی در نقش پدری که با مشکلات اقتصادی شدید دست و پنجه نرم میکند و اوضاع روحی مناسبی نیز ندارد، این ستاره را در جایگاه چهرههای موفق اکران نوروز قرار میدهد. شهاب حسینی احساسات درونی شخصیت خود را ملموس و باورپذیر بروز میدهد و در خلق شخصیتی افسرده و شکستخورده، پیروز است.
شکست سنگین در قعر گیشه
حامد بهداد بزرگ ترین ناکام این فهرست است که نه تنها با کمدی «عینک قرمز» ساخته حسین مهکام از رقبای خود عقب ماند، بلکه در قعر گیشه اکران نوروز نشست. فروش پایین فیلم در آغاز اکران همچنان تا پایان تعطیلات نوروز ادامه داشت. «عینک قرمز» که تنها ۵ هزار مخاطب جذب و فروش بسیار پایین ۴۳۷ میلیونی را تجربه کرد، پس از «پسر دلفینی ۲»، «پیشمرگ» و «بامبولک»، در رتبه هشتم گیشه قرار گرفت و شکست را نصیب حامد بهداد کرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.