//
کدخبر: ۴۰۹۳۸۲ //
فناوری

محققان روش جدیدی برای مدل‌سازی محیط اطراف شما براساس انعکاس چشم توسعه دادند

در این روش خیره‌کننده، محققان تلاش کرده‌اند تا از بازتاب قرنیه چشم انسان در عکس‌های دو بعدی، مدل‌های سه‌بعدی تولید کنند.

محققان روش جدیدی برای مدل‌سازی محیط اطراف شما براساس انعکاس چشم توسعه دادند

فناوری میدان تابش عصبی (NeRF) قابلیت‌های باورنکردنی در زمینه تبدیل تصاویر و ویدیو‌های دو بعدی به  مدل‌های سه‌بعدی  دارد و اکنون محققان «دانشگاه مریلند» روش جدیدی برای تولید مدل سه‌بعدی براساس  انعکاس چشم  انسان‌ها ارائه کرده‌اند.

در این مطالعه جدید، محققان پیشرفت خیره‌کننده‌‎ای را در نحوه ایجاد تصاویر سه‌بعدی از انعکاس قرینه چشم انسان‌ها نشان داده‌اند که می‌تواند کاربردهای فراوانی در زمینه مدل‌سازی داشته باشد. در این تحقیق محققان توضیح می‌دهند که با کمک این روش می‌توان از طریق انعکاس قرنیه چشم هر فرد در یک تصویر، عکس‌هایی با وضوح بالا از محیط افرادش تولید کرد و با تنظیم رنگ و جزئیات آن‌ها یک مدل سه بعدی ایجاد کرد.

ساخت مدل سه‌بعدی براساس قرینه چشم

البته باید اشاره کرد که مدل‌های تولید شده فعلی توسط این روش وضوح چندان بالایی ندارند و نمی‌توان با جزئیات کامل آن‌ها را درک کرد و محققان از روش‌های نورپردازی خاصی برای نشان دادن جلوه‌های مدل‌سازی استفاده کرده‌اند.

محققان برای آزمایش این ابزار در یک سناریوی واقعی، بازتاب‌های چشم «مایلی سایرس» و «لیدی گاگا» دو خواننده مشهور آمریکایی را بررسی کردند تا بتوانند چیزی که آن‌ها در حین فیلمبرداری از ویدیوهای خود مشاهده می‌کنند را بازسازی کنند.

با این وجود، وضوح تصویر ارائه شده به‌اندازه کافی بالا نبوده و دقیق‌ترین چیزی که آن‌ها توانستند با آزمایش روش خود تعیین کنند این بود که سایرس ممکن است به یک شبکه نورپردازی نگاه کرده باشد و گاگا ممکن است ممکن است به چیزی نگاه کرده باشد که کمی به تنه یک فرد شباهت دارد.

محققان نتایج تحقیقات خود را همراه با چندین ویدیو در GitHub منتشر کرده‌اند. هرچند نتایج ارائه شده فعلی به دلیل دشواری تخمین دقیق وضعیت چشم و همچنین بافت درهم تنیده عنبیه چشم و انعکاس صحنه دارای نقص‌هایی است، اما آن‌ها همچنان به کار خود روی این فناوری ادامه می‌دهند و همچنین وعده داده‌اند که کد مربوط به این فناوری را به‌زودی از طریق همین صفحه در دسترس قرار خواهند داد.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۰۹۳۸۲ //
ارسال نظر