جای مامیچ در الهلال نیست؛ باید به بارسلونا برود!
عبدالعزیز المریسل روزنامه نگار و گزارشگر عربستانی، زوران مامیچ سرمربی کروات العین را یک خیانتکار قلمداد کرد و گفت که او در حد تیم الهلال نیست.
![جای مامیچ در الهلال نیست؛ باید به بارسلونا برود!](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/85oQ8owiTIxN/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IHl8nssl--lxxf1JFHGQ6M1/0088.jpg)
پس از بازی استقلال و الهلال، هواداران و روزنامه نگاران عربستانی انتقادات زیادی را به بازیکنان و کادرفنی این تیم انجام دادند که مهم ترین آن ها، یادداشت کوتاهی بود که عبدالعزیز المریسل نوشت.
او در ابتدا به کنایه نوشت: «جای او در الهلال نیست باید به بارسلونا برود و آن جا سرمربیگری کند.» سپس ادامه داد: باید به اشتباه خود در استخدام مامیچ اعتراف کنیم. یک خائن را به تیم خود آوردیم، کسی که از النصر اخراج شد و سرمربیگری العین را هم رها و به آن ها خیانت کرد.
در این یادداشت آمده است: او آن زمان نشان داد که بهترین مربی جهان است اما حالا یک شکست خورده است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.