مهری: هر بازیکنی آرزو دارد در تیم بزرگ پرسپولیس بازی کند
هافبک جدید پرسپولیس گفت که آرزوی هر بازیکنی است که در این تیم حضور داشته باشد و برای سرخپوشان به میدان برود.

سعید مهری پس از عقد قرارداد 2 ساله با پرسپولیس گفت: خیلی خوشحالم که به پرسپولیس آمدم. پرسپولیس خیلی خیلی تیم بزرگی است و امیدوارم بتوانم با عملکردم خودم را ثابت کنم و در دل هواداران جای دهم، نه با حرف.
وی درباره تجربه لژیونرشدنش گفت: تجربه خوبی بود، خدا کمکم کرد و یک قهرمانی کسب کردم. ساپینتو از تیم آپوئل جدا شد و بعد از آن در اردوی تیم ملی هم یک مقدار مصدوم و از لیست تیمم دور شدم، اما فکر نمیکردم به این زودی به لیگ ایران برگردم و زمانی که پیشنهاد باشگاه بزرگ پرسپولیس را دریافت کردم پذیرفتم. هر بازیکنی دوست دارد در پرسپولیس بازی کند.
هافبک جدید پرسپولیس در پاسخ به این سوال که میتواند عملکرد خودش در استقلال را تکرار کند، اظهار داشت: صددرصد تلاشم را میکنم. امیدوارم با عملکردم در زمین هواداران را از خودم راضی نگه دارم. همه توان و تلاشم را میکنم.
مهری در واکنش به این موضوع که از مسعود ریگی که پیش از حضورش در پرسپولیس سابقه بازی در استقلال را داشته است، کمک میگیرد، خاطرنشان کرد: صددرصد، مسعود کلا بازیکن بیحاشیه بوده و رابطه خیلی خوبی با هم داریم و حتما از او مشورت میگیرم.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.