نحوه ارائه سبدهای غذایی به افراد آسیب دیده
رئیس سازمان امداد ونجات گفت: برای ارتقای خدمات رسانی هنگام حوادث به افراد آسیب دیده، تغییراتی در نحوه ارائه سبدهای غذایی به افراد آسیب دیده صورت گرفته است.
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار کرد: در راستای هوشمندسازی لجستیک و ارتقای خدمات سازمانی هلال احمر، چندین کمیته برگزار شد که یکی از این کمیته ها بحث سبد غذایی یک ماه، 72 ساعته و اضطراری بود؛ سبدهای غذایی یک ماهه در کمیتهای متشکل از کارشناسان سازمان امداد و نجات، معاونان سازمان و معاونان امداد و نجات برخی از استان ها بحث و نقاط قوت و ضعف آن مورد بررسی و حتی بحث کالری مواد غذایی نیز مدنظر قرار گرفت.
سلیمی در ادامه بیان کرد: سبد غذایی یک ماهه، 72 ساعته و اضطراری در جمعیت هلال احمر نهایی شده است. این سبدهای غذایی با نشان جمعیت هلال احمر و پرچم جمهوری اسلامی ایران مشخص و به سه زبان فارسی، انگلیسی، عربی محتویات داخل آن نوشته شده است. محتویات سبدهای غذایی امدادی یک ماهه شامل برنج، حبوبات، کنسروها، روغن، قند، شکر، چای و نمک است. این سبد غذایی در ابتدا بسته بندی می شود و در اختیار افراد آسیب دیده و حادثه دیده قرار می گیرد.
رئیس سازمان امداد ونجات درباره هوشمند سازی بستههای امدادی عنوان کرد: ما برای توزیع بهتر بستههای امدادی کارت هایی را طراحی کردیم و این کارت ها به دو صورت جمعی و انفرادی طراحی شده است. در مدل فردی، فرد در صورتی که شرایط تحویل کالا را داشته باشد با ارائه کارت نزد شعب هلال احمر سبد غذایی را تحویل می گیرد.
سلیمی تصریح کرد: اگر فرد و خانواده نتواند با توجه به شرایطی همچون دور بودن مسافت و مسائل دیگر برای تحویل سبد غذایی به شعب هلال احمر مراجعه کنند، جمعیت هلال احمر خود این بستههای امدادی را تحویل می گیرد و به خانواده های حادثه دیده تحویل می دهد. تمام این کالاها بر اساس دستورالعمل انبارهای امدادی هلال احمرمختص افراد حادثه دیده است و تحویل این اقلام به غیر از فرد حادثه دیده خلاف مقررات است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.