//
کدخبر: ۲۰۴۲۷ //
نماینده مردم قزوین در شورای عالی استان‌ها:

محیط زیست استان قزوین نیازمند توجه جدی است

نماینده مردم قزوین در شورای عالی استان‌ها با تاکید بر وجود مشکلات و معضلات بسیار استان قزوین در حوزه محیط زیست، تاکید کرد: امروز باید بیش از پیش به محیط زیست این استان توجه داشته باشیم؛ چرا که در آینده علاوه بر مشکلاتی که امروز گریبان استان را گرفته است، معضلات پیچیده‌تری ایجاد خواهد شد.

محیط زیست استان قزوین نیازمند توجه جدی است
به گزارش فرتاک نیوز،

میکائیل سلمانی در سی و هشتمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها که در محل برج میلاد تهران برگزار شد، با اشاره به قرار گرفتن شوراهای اسلامی در آستانه پنجمین دوره انتخابات و فعالیت آنها گفت: پرسش‌های جدی و متعددی را در خصوص دستاوردها و نقاط ضعف عملکرد این نهاد مردمی پیش رو داریم. بی‌تردید صاحبنظران به رشد و توسعه متوازن جمهوری اسلامی ایران و نقش شوراها در این توسعه توجه ویژه‌ای خواهند داشت. مهم‌ترین سوال این است که آیا شوراهای اسلامی شهر و روستا در این ۱۸ سال متناسب با اهداف و راهبردهای تعیین شده در قانون اساسی حرکت کرده‌اند یا خیر؟

وی افزود: واقعیت این است که علی رغم تبیین ویژگی‌ها و نقش محوری شوراهای اسلامی در اصول متعددی از قانون اساسی، ابهامات جدی در مورد شخصیت حقوقی و جایگاه شوراها در منظومه نظام سیاسی مردم سالار کشور وجود دارد. قطعا وجود ناکارآمدی تعدادی از شوراهای اسلامی حتی در کلانشهرها و عدم استفاده درست از ظرفیت قانونی و اجرایی خود باعث شده که مجلس شورای اسلامی به جای اتخاذ رویکرد توسعه بخشیدن به صلاحیت و اختیارات شوراهای اسلامی، نگرش تردیدآمیز همراه با احتیاط هر چه بیشتر در اعطای اختیارات به اعضای شوراها را در پیش گیرد.

وی ادامه داد: عدم وجود زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی لازم برای تشکیل شوراها در برخی از مناطق کشور و اولین تجربه از کار جمعی در قالب شورایی در اغلب شهرها و روستاها و وجود ابهامات و ضعف‌ها و خلأهای قانونی برای تعمیق و نهادینه شدن ساختار شورایی از مهم‌ترین علل عدم توفیق شوراهای اسلامی در چهارچوب انتظارات موجود است.

نماینده مردم قزوین در شورای عالی استان‌ها در بخش دیگری از صحبت‌های خود به ۱۱۷ هزار عضو شورایی کشور اشاره کرد و افزود: بی‌تردید نقش و جایگاه شوراها در توسعه و پیشرفت کشور بسیار پر اهمیت است. تجربه کار جمعی و تخصصی در این حد وسیع که کمترین ثمره آن آموزش و آماده سازی حدود ۱۱۷ هزار نیروی فکری برای مشارکت در پیشرفت کشور است، از برکات قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران است. قطعا نافذترین عبارت در مورد اثربخشی این نهاد مردمی در رهنمود داهیانه مقام معظم رهبری نمود پیدا می‌کند که فرمودند"بنیاد این نهاد اجتماعی بر حل عمل‌گرایانه مشکلات عینی و مشخص مردم در شهرها و روستاهاست و هدف آن آسان‌تر و اخلاقی‌تر کردن زندگی شهروندی است".

سلمانی در بخش دیگری از نطق پیش از دستور خود حل مشکلات واحدهای تولیدی استان قزوین را به عنوان یکی از پایه‌های مهم ایجاد اشتغال، رفع مشکلات واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل، توجه جدی به مسائل زیست محیطی استان قزوین، استفاده هر چه بیشتر از تکنولوژی مدرن جهت بازیافت زباله‌ها و جلوگیری از ایجاد مواد آلاینده بیماری‌زا و پساب‌های صنعتی و همچنین احداث تصفیه خانه صنعتی در برخی از شهرهای فاقد این فناوری در استان قزوین را از مهمترین مسایل این استان کشور خواند و افزود: امروز استان قزوین با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند. بی‌تردید باید توجه هر چه بیشتری به صنعت گردشگری این استان داشته باشیم. توجه به صنعت گردشگری و ایجاد امکانات، ملزومات و اقتضائات آن وظیفه‌ای تاخیرناپذیر است، زیرا که یکی از منابع مهم جهت ایجاد اشتغال در این استان پهناور محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: توجه هر چه بیشتر به تقسیمات سیاسی و جغرافیایی کشور و تامین اهداف مردم و همچنین ارتقای بخش‌هایی که استحقاق شهرستان‌ شدن را دارند، مثل شهر محمدیه باید در کمترین زمان ممکن محقق شود.

نماینده مردم استان قزوین با تاکید بر حل معضلات مسکن مهر علی‌الخصوص شهر جدید الاحداث مهرگان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های مسکن مهر کشور، افزود: باید امکانات آموزشی و زیرساخت‌های لازم متناسب با جمعیت بارگذاری شده در این محدوده در کمترین زمان ممکن فراهم شود تا مردم بیش از این درگیر مشکلات نشوند.

 

منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۰۴۲۷ //
ارسال نظر