//
کدخبر: ۲۱۱۵۳۱ //

قبوض کاغذی گاز هم حذف می‌شوند/ کمتر از ۳ ماه فرصت دارید

حذف قبوض کاغذی گاز نیز همچون آب و برق و تلفن در دستور کار دولت قرار گرفته و همانطور که مسوولان اعلام کرده‌اند این طرح نهایتا تا ابتدای آذرماه وارد فاز اجرایی می‌شود و لازم است مشترکان نسبت به تکمیل پرونده اشتراک خود اقدام کنند.

قبوض کاغذی گاز هم حذف می‌شوند/ کمتر از 3 ماه فرصت دارید
به گزارش فرتاک نیوز،

 اواخر پاییز سال گذشته بود که محمدجواد آذری جهرمی- وزیر فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات- از صرفه‌جویی ۱۴۴۰ میلیارد تومانی در صورت حذف قبوض کاغذی آب، برق، گاز و تلفن خبر داد و گفت: با این صرفه‌جویی می‌توان کارهای بزرگی به نفع مردم انجام داد و ذهن مردم را باید نسبت به هدر رفت این منابع حساس کرد.

آمارها حاکی از آن است که ۳۵ میلیون کنتور برق، حدوداً همین تعداد کنتور آب و ۲۰ میلیون کنتور گاز وجود دارد و برآوردها نشان می‌دهد ۱۴۴۰ میلیارد تومان برای قبوض خدماتی هزینه می‌شود. در حالی که به گفته آذری جهرمی، ظرفیت کامل دولت الکترونیکی فراهم است که تمام این قبوض را به صورت الکترونیکی صادر کند.

صرفه‌جویی ۸۵۰ میلیارد ریال به صورت سالانه

در این باره روح‌الله نوریان - مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی گاز ایران - گفته است: قبوض کاغذی گاز از اوایل آذرماه امسال حذف می‌شود و زیرساخت‌های لازم برای اجرای این کار آماده شده است. در شرکت‌های گاز استانی، با استفاده از سرویس‌های پیامکی، تلفنی، ایمیل و یا مراجعه کنتورخوان، اقدام به جمع‌آوری شماره موبایل و ثبت خوداظهاری مشترکان در این باره شده که تاکنون بیش از ۷ میلیون شماره همراه مشترکان جمع‌آوری شده است.

وی افزود: در صورت اجرایی شدن طرح حذف قبوض کاغذی برای همه، ۲۳ میلیون مشترک گاز، مبلغی حدود ۸۵۰ میلیارد ریال به صورت سالانه در هزینه‌های آشکار صرفه‌جویی خواهد شد، همچنین ارتقای کیفیت ارائه خدمات به مشترکان، تسریع در وصول مطالبات و نیز حفظ محیط زیست از دیگر مزایای اجرای این طرح است.

به گفته مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت ملی گاز ایران، برای اجرای این طرح، پروژه‌ای با عنوان (ESB (Enterprise Service BUS در دستور کار مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار گرفته است که مطابق اقدام‌های انجام شده و برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده، پیش‌بینی می‌شود تا اواخر مهرماه امسال به بهره‌برداری برسد.

نوریان از مشترکان گاز سراسر کشور درخواست کرد تا از طریق یکی از درگاه‌های اطلاع‌رسانی مانند وب‌سایت و شماره پیامک شرکت ملی گاز ایران یا شرکت‌های گاز استانی که اعلام خواهد شد، اطلاعات پرونده‌ای خود را کامل کنند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۱۱۵۳۱ //
ارسال نظر