انتشار هرگونه محتوا در فضای مجازی مسئولیت حقوقی برای ناشر در پی دارد
رییس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: متاسفانه برخی از کاربران بدون توجه به صحت یا کذب بودن موضوعات، هر آنچه را که می بینند در شبکههای اجتماعی انتشار میدهند، بدون آنکه به عواقب آن برای خود یا دیگران فکر کنند.

سرهنگ علی عباسی کسانی به هموطنان توصیه کرد: به هیچ عنوان مطالب به اشتراک گذاشته شده در فضای مجازی را که از صحت و سقم موضوع و منبع منتشر کننده آن اطمینان ندارند ، ملاک قلمداد نکنند و از بازنشر آن خودداری کنند.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس ماده ۱۸ قانون جرایم رایانهای، نشر اکاذیب و یا شایعه در فضای مجازی و با استفاده از دادههای رایانهای جرم تلقی شده و قابل تعقیب و مجازات است.
به گزارش فرتاک نیوز،این مقام مسئول افزود: بر طبق این ماده هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
رییس پلیس فتا استان کرمانشاه در پایان گفت: پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به شهروندان و کاربران بوده و شهروندان می توانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با مراجعه حضوری به پلیس فتا و یا استفاده از سایت این پلیس به نشانی cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت های سایبری، لینک ثبت گزارش های مردمی، با ما در میان بگذارند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.