یزدانی طی نامه ای به شهردار تهران، اقدامات انجام گرفته در مناطق زلزله زده را تشریح نمود
مجتبی یزدانی جزئیات ۳ فاز خدمترسانی شهرداری تهران به زلزله زدگان غرب کشور را طی نامهای به شهردار تهران ارائه داد:

شهرداری تهران از همان بدو امر وقوع زلزله در استان کرمانشاه، با اعزام تیم های عملیاتی و ارسال اقلام مورد نیاز مردم، کمک شایان توجه ای در کاهش اثرات این بلای طبیعی بعد از وقوع زلزله را فراهم نمود که مردم کرمانشاه قدردان این محبت ها می باشند.
عملکر شهرداری تهران در هفته روز گذشته از زازاه سرپل ذهاب، توسط مجتبی یزدانی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، طی نامه ای جزئیات ۳ فاز خدمترسانی شهرداری تهران به زلزله زدگان غرب کشور را به دکتر نجفی شهردار تهران ارائه نمود که این گزارش را با هم می خوانیم.
فاز صفر:
ستاد مدیریت بحران شهر تهران در همان دقایق اولیه با حضور جانشین شهردار در ستاد مدیریت بحران شهر تهران تشکیل جلسه داده و نیروهای ستادی و عملیاتی جهت آمادگی و مقابله در شرایط اضطرار به حالت آماده باش قرار گرفت.
فاز یک:
شهرداری تهران نسبت به اعزام اکیپهای عملیاتی سازمان آتشنشانی، سازمان بهشت زهرا(س)، شرکت شهر سالم، سازمان بسیج شهرداری تهران، ستاد مدیریت بحران و سامانه ۱۳۷ جمعاً به تعداد ۶۰۰ نفر نیرو جهت عملیات امداد و نجات (۷۲ ساعت طلایی در زمان وقوع بحران) و با امکاناتی به شرح ذیل به استان کرمانشاه اعزام نموده که در ذیل استانداری آن استان، شروع به خدماترسانی نمودند.
اقلام خوراکی شهرداری تهران در فاز 1:
۲ تریلی شامل: آب معدنی(۹۶.۰۰۰ نیم لیتری – ۳۰.۰۰۰ بطری یک نیم لیتری)
۳ کانتینر شامل: مواد غذایی آماده(۵۰.۰۰۰ غذای آماده )
۱۰۰۰۰۰ بسته نان
۲۰۰۰۰ بسته خرما(۲۰۰۰۰ کیلوگرم خرما)
لازم بذکر است که اقلام غذایی ارسالی شهرداری تهران، از سوی شرکت شهروند تامین شده است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.