//
کدخبر: ۸۵۵۸۸ //
مدیرکل دفتر آموزش‌ کاردانش وزارت آموزش و پرورش خبر داد

تخصیص سهمیه به هنرستان‌ها در آزمون استخدامی + روش‌های تامین نیروی انسانی

مدیرکل دفتر آموزش‌ کاردانش وزارت آموزش و پرورش از تدوین پیش نویس برنامه جامع نظام فنی و حرفه‌ای و کاردانش منطبق بر برنامه ششم توسعه خبر داد و استلزامات استقرار پایه دوازدهم و سه ساله شدن هنرستان‌ها را تبیین کرد.

تخصیص سهمیه به هنرستان‌ها در آزمون استخدامی + روش‌های تامین نیروی انسانی
به گزارش فرتاک نیوز،

مصطفی آذرکیش با بیان اینکه هنرستان‌ها از جمله مهمترین مراکزی هستند که می‌توانند نقش موثری در تحقق شعار سال که به نام "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شده است، داشته باشند گفت: هنرستان‌ها از جمله عوامل دخیل در راستای تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سیاست های کلان نظام، کاهش نرخ بیکاری و افزایش تولید داخلی هستند.

وی افزود: رشته‌های تحصیلی در کاردانش، تولید محور و خدمات محورند و توسعه کمی و کیفی این رشته‌ها می‌تواند در نهایت افزایش کیفی تولیدات ایرانی را در پی داشته باشد.

مدیرکل دفتر آموزش‌ کاردانش وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی از اولویت‌های جدی وزارت آموزش و پرورش استقرار مطلوب و بهینه همراه با شور و نشاط پایه دوازدهم است. امسال اولین سالی است که نظام 3-3-6 استقرار و هنرستان‌ها از دو به سه سال تبدیل می‌شوند. وقتی یک سال به دوره آموزش هنرستان اضافه می‌شود قطعا نیازهایی را در حوزه تجهیزات، نیروی انسانی و فضا پیدا می‌کنیم.

آذرکیش ادامه داد: از ماه‌ها قبل در تعامل با استان‌ها، برنامه ریزی‌های لازم به صورت جدی شروع شده و برنامه جامع نظام فنی و حرفه‌ای و کاردانش منطبق بر برنامه ششم توسعه پیشنهاد و پیش نویس آن آماده شده است. نیازها برای استقرار پایه دوازدهم احصاء شده و بخشی از نیروی انسانی مورد نیاز در استخدام جدید آموزش و پرورش لحاظ می‌شود.

وی درباره روش‌های تامین نیروی انسانی مورد نیاز گفت: بخشی در قالب نیروی شاغل فعلی هنرستان‌ها محقق می‌شود، بخشی دیگر نیز از طریق مشارکت و برون سپاری شاخه کاردانش به موسسات تولیدی و خدماتی و همچنین مراکز آموزشی فنی و حرفه ای وزارت کار  و وزارت جهاد کشاورزی و آموزشگاه‌های آزاد مهارتی در کشور قابلیت تامین دارد.

مدیرکل دفتر آموزش‌ کاردانش وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و توانمندسازی مدیران هنرستان‌ها از برنامه‌های جدی ماست که از گذشته شروع شده و در تابستان امسال هم استمرار خواهد داشت عنوان کرد: جلسات متعددی از ماه‌ها قبل برگزار و دوره‌های آموزشی مربوطه نیز برای پیگیری و تبیین برنامه‌ها و طرح‌ها در سطح مدیران، کارشناسان و مشاورین برگزار شده است.

آذرکیش با تاکید بر اینکه توسعه آموزش‌های مهارتی کشور یک عزم و اراده ملی می‌طلبد گفت: این عزم و اراده در همه سیاست‌ها در حال شکل گیری است که باید تقویت شود. توسعه آموزش‌های مهارتی در فرمایشات رهبری و ریاست جمهوری و برنامه‌های وزیر آموزش و پرورش مورد تاکید قرار گرفته و لازم است همه دستگاه‌های اجرایی دولتی و بخش خصوصی بویژه در تخصیص اعتبارات و مشارکت در آموزش با وزارت آموزش و پرورش همراه باشند تا شاهد تقویت تولیدات داخلی و افزایش  نرخ اشتغال باشیم.

وی افزود: امیدواریم مهر بانشاطی را شاهد باشیم؛ قطعا امسال شرایط آموزشی برای هنرستان‌ها شرایط ویژه‌ای است و تجهیزات با توجه به پیشرفت تکنولوژی همواره نیازمند بروزرسانی است و مطمئنا بااراده‌ای که وجود دارد این نیازها تحقق می‌یابد. ما در معاونت متوسطه برنامه هایی را در قالب استقرار مطلوب پایه دوازدهم در  دست پیگیری داریم.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: ايسنا
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۸۵۵۸۸ //
ارسال نظر