//
کدخبر: ۱۷۱۱۰۶ //

گوتسه به دوران طلایی بازمی‌گردد

بازیکنی که در فینال جام جهانی برزیل گل زد و باعث قهرمانی ژرمن‌ها شد، دوران افت چند ساله را پشت سرگذاشته و به دوران طلایی خود نزدیک شده است.

گوتسه به دوران طلایی بازمی‌گردد
به گزارش فرتاک نیوز،

ماریو گوتسه در آخرین بازی جام جهانی 2014 با حضور خود در دقایق پایانی بازی برابر آرژانتین موفق شد تک گل سرنوشت‌ساز بازی را در دقیقه 113 به ثمر رساند و باعث قهرمانی «مانشافت»‌ شود.

بعد از آن دوران افت عجیب ستاره تکنیکی آغاز شد. حتی بعد از گذشت 2 سال، تغییر تیم باشگاهی و ترک بایرن و حضور مجدد در دورتموند، تحولی در بازی ستاره اغلب نیمکت‌نشین ایجاد نشد.

اکنون بعد از گذشته مدتی بسیار طولانی، به نظر می‌رسد تحولی جدید در او ایجاد شده است.

هفته‌نامه کیکر در گزارشی که عنوان کرد گوتسه در هفته‌های اخیر، درخشش خیره‌کننده‌ای در پیشانی خط حمله زنبورها داشته است.

او هر 111 دقیقه توانسته یا خود گل بزند یا اینکه سازنده گلی باشد.

نشریه آلمانی عنوان کرده گوتسه در حال بازگشت به دوران طلایی چند سال قبل خود است.همان زمانی که یک تنه در خط آتش بورسیا با گل‌های بسیاری که می زد، می‌درخشید و با سنی کم، عنوان بزرگترین پدیده ژرمن‌ها را به خود اختصاص داد.

کیکر همچنین عنوان کرده در این تغییر و تحول، لوسین فابره، مربی امسال بورسیا نقش بسزایی داشته که به حمایت از بازیکن 26 ساله پرداخته و اکنون نتیجه‌اش را با درخشش شاگرد خود در زمین می‌گیرد.

فابره برای این که گوتسه همان بازیکن توانمند و سرنوشت‌ساز گذشته شود، از راهکار‌های خاصی استفاده کرده است.به عنوان نمونه در غیاب مارکو رویس، بازوبند کاپیتانی را به این بازیکن سپرده تا بهتر به انجام مسئولیت فرماندهی و هدایت هم‌‌تیمی‌هایش در زمین بپردازد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: فارس
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۱۷۱۱۰۶ //
ارسال نظر