قهرمانی از شرایط اعطای وام به باشگاههای ورزشی انتقاد کرد
رییس هیئت انجمنهای ورزشی خراسان رضوی گفت: با این شرایط نمیتوان انتظار داشت که یک باشگاه هر ۴۵ دقیقه اقدام به ضدعفونی فضای ورزشی نماید.
محسن قهرمانی در گفتگو با خبرنگار درباره آغاز مجدد تمرینات رشتههای زیرمجموعه هیئت انجمنهای ورزشی اظهار کرد: در حال حاضر رشتههایی همچون راگبی، پارکور، برایتونیک و دارت فعال شده اند، اما به طور کلی رعایت پروتکلهای وزارت بهداشت برای باشگاهها بهویژه باشگاههای خصوصی بسیار سخت و مشکل است. این باشگاهها الان درآمدی ندارند و نمیتوانند هر ۴۵ دقیقه اقدام به ضدعفونی نمایند. بهتر بود حداقل برای باشگاههایی که در رنکینگ کشوری و استانی تاثیرگذار هستند مساعدتهایی در نظر گرفته میشد.
وی در خصوص مشکلات مالی باشگاهها بیان کرد: در یکی از مجموعههای ورزشهای هوایی، یکی از دوستان به ناگاه با افزایش دو میلیون تومانی اجاره ملکش مواجه شده و حالا باید به جای ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان پرداخت کند. البته در کنار ورزشکار و باشگاه، آن صاحب ملک نیز حق دارد. باید یک عزم جدی و همگانی برای حل مشکلات باشگاهها به وجود آید، زیرا باشگاهها در جهت سالمسازی جامعه حرکت میکنند. در شرایط کنونی دیگر اسپانسر هم وجود ندارد.
قهرمانی درباره طرح حمایتی وزارت ورزش و دولت از باشگاههای ورزشی تصریح کرد: هیچ کدام از باشگاههای ما از این وام استفاده نکردهاند. این طرح یک ایراد بسیار بزرگ دارد. این طرح شامل باشگاههایی میشود که لیست بیمه دارند در حالی که به جرات، ۹۹ درصد باشگاههای ورزشی لیست بیمه ندارند. فقط در تعداد اندکی از مجموعههای ورزشی مانند چند پارک آبی ممکن است تعدادی نیروی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشند. یک باشگاه چگونه میتواند مربی پارهوقت را بیمه کند؟
قهرمانی درباره دستبهدست شدن رشتههای رزمی در میان فدراسیونهای مختلف اظهار کرد: حدود ۶ سال است این بحث در وزارت ورزش وجود دارد که همه رشتههای رزمی، زیرمجموعه فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی شوند. اما متاسفانه برخی از رشتهها در رفت و آمد هستند. مثلاً یک رشته زیرمجموعه انجمنهای ورزشی میشود و با ساختار و خلقوخوی آن تطبیق مییابد، ولی بعد از یکسال که نوبت اعطای مدرک میرسد ناگاه به فدراسیون دیگری میرود.
وی ادامه داد: مثلاً پارکور نخست زیر مجموعه ورزشهای همگانی بود. سپس به انجمنهای ورزشی پیوست و بعد عضو ژیمناستیک شد. در هیئت ژیمناستیک کلاسهایی برگزار کردند و وقتی نوبت به اعطای مدرک رسید، پارکور به انجمنهای ورزشی بازگشت.
رییس هیئت انجمنهای ورزشی خراسان رضوی افزود: این رفت و آمدها ورزشکار را خسته و بیانگیزه میکند، زیرا فکر میکند جای مشخصی ندارد و نمیشود برای او برنامهریزی کرد. این شرایط در رشتههایی مثل مویتای و رزم سلطان نیز تکرار شده است.
قهرمانی تاکید کرد: من هر روز که به هیئت میروم منتظرم نامهای بیاید و یک رشته ورزشی از ما کم یا اضافه شود.
وی درباره دلیل این جا به جاییهای مکرر بیان کرد: فکر نمیکنم در وزارت ورزش بحث خاصی وجود داشته باشد. ورزشهای رزمی سبکهای متفاوت و متعددی دارد. هرکس که یک نوع سبک را ابداع کند، آن را ثبت میکند و زیرمجموعه فدراسیون انجمنهای ورزشهای رزمی میشود اما برخیها بعد از چند وقت به این نتیجه میرسند که نمیتوانند در بستر این فدراسیون کار کنند و به وزارت ورزش درخواست میکنند که فدراسیون آنان عوض شود.
قهرمانی خاطرنشان کرد: معتقدم اگر قرار است جامعه رزمیکاران ما شرایط خوبی داشته باشند باید در یک جا جمع شوند و در عین حال مطالبات خود را از همان جا پیگیری کنند. اما اینکه امروز یک جا و فردای جایی دیگر باشند برای آنها مضر است.
رییس هیئت انجمنهای ورزشی خراسان رضوی در خصوص بدهی مالی این هیئت تاکید کرد: در بحث ایاب و ذهاب و تهیه ملزومات بدهی نداریم اما یک سری بدهی جاری داریم که این موضوع تقریباً در تمام هیئتها وجود دارد. خوشبختانه تعاملات خوبی با بخش خصوصی ایجاد کردهایم تا برای بحث زمین تمرین مشکلی نداشته باشیم.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.