//
کدخبر: ۲۷۹۶۲۷ //

علیمنصور و توفانی از حمایت و انتقاد

طرفداران تراکتور پس از انتخاب منصوریان، کاملاً به دو دسته تقسیم شدند؛ افرادی که از همان لحظه نخست، به حمایت از این انتخاب پرداخته و کسانی که وارد فضای انتقادی شدند و این بار به جای سرمربی، شخص مالک را هدف انتقادات خود قرار دادند.

علیمنصور و توفانی از حمایت و انتقاد

مدیران باشگاه تراکتور بعد از آنکه با حدود ۱۰ سرمربی مذاکره کرده و حتی با برخی از آن‌ها به توافق نهایی رسیدند، در نهایت علیرضا منصوریان را به عنوان سرمربی جدید در فصل بیستم به طرفداران خود معرفی کردند.

نماد استقلال روی نیمکت سرخ‌ها

منصوریان یکی از نماد‌های طرفداری باشگاه استقلال به شمار می‌رود. او فوتبال خود را مدیون آبی هاست و به خاطر درخشش در این تیم توانست نامش را در فوتبال ایران به گوش همه برساند. به گزارش فرتاک نیوز،منصوریان خیلی زود رشد کرد و به تیم ملی رسید، در جام جهانی و جام ملت‌های آسیا به میدان رفت و در نهایت لژیونر شد. او در بازگشت به ایران هم، کاپیتان استقلال بود و تا همین چند سال قبل، هدایت آبی‌پوشان را برعهده داشت. منصوریان با تجربه سرمربیگری در پاس همدان، نفت تهران، تیم امید ایران، استقلال و ذوب‌آهن، حالا به تراکتور رسیده و می‌خواهد انگیزه‌ها و استعدادهایش را به رخ اهالی فوتبال بکشد.

از برانکو و استراماچونی تا منصوریان

انتخاب منصوریان از سوی مدیران باشگاه تراکتور، یک ریسک بزرگ بود. آن‌ها علاقه زیادی داشتند تا یک مربی خارجی انتخاب کنند و حتی شایعاتی به گوش می‌رسید مبنی بر اینکه مذاکراتی با آندره‌آ استراماچونی و برانکو ایوانکوویچ انجام داده‌اند. حتی برخی رسانه‌های پرتغالی از توافق این باشگاه با استون کین خبر دادند ولی قانون منع جذب مربی خارجی، دست مدیران تراکتور را بست و آن‌ها را مجبور کرد به گزینه‌های داخلی فکر کنند. البته در این میان، آلکس نوری هم شانس زیادی داشت تا هدایت تیم را برعهده بگیرد و مذاکراتی با مدیران باشگاه انجام داد ولی در نهایت، یک مربی داخلی باید سرمربی می‌شد.

حکم انضباطی همه چیز را خراب کرد

مدیران تراکتور در گام نخست، تلاش کردند ساکت الهامی را حفظ کنند. آن‌ها حتی در فروردین امسال، قرارداد ساکت را برای یک فصل دیگر تمدید کردند ولی حاشیه‌های اطراف تیم، عدم نتیجه گیری در رقابت‌های لیگ و همچنین شایعاتی که درباره اختلاف نظر شدید بین ساکت و مالک باشگاه به گوش می‌رسید، مانع ادامه همکاری شد تا جایی که پس از قهرمانی در جام حذفی، هواداران تراکتور به حمایت از الهامی پرداختند ولی حکم کمیته انضباطی، همه آن‌ها را منصرف کرد زیرا ساکت حداقل ۳ ماه ابتدایی فصل محروم است و در بازگشت، امکان دارد محرومیتش به ۳ ماه اضافی هم بکشد زیرا با اولین اشتباه یا درگیری کنار زمین، جریمه تعلیقی هم به محرومیت اضافه خواهد شد.

دوجین کاندیدا برای هدایت تراکتور

دومین گزینه، علی دایی بود. با دایی توافقات قطعی انجام شد، اما در جزئیات، طرفین به نتیجه نرسیدند. در این میان، مربیان دیگری هم کاندیدا شدند که مذاکره با همه آن‌ها تأیید شد: مهدی تارتار، فرهاد مجیدی، علی کریمی، خداداد عزیزی، مهدی پاشازاده، جواد نکونام، وحید هاشمیان و... در نهایت، منصوریان به باشگاه لینک شد و توانست سکان هدایت سرخ‌ترین تیم غرب کشور را از آن خود کند. اتفاقی که البته جنجال‌های خاص خودش را داشت.

تصمیم با هواداران است

طرفداران تراکتور پس از انتخاب منصوریان، کاملاً به دو دسته تقسیم شدند؛ افرادی که از همان لحظه نخست، به حمایت از این انتخاب پرداخته و به منصوریان وعده دادند پشت این مربی را تا رسیدن به افتخارات بیشتر خالی نکنند و کسانی که وارد فضای انتقادی شدند و این بار به جای سرمربی، شخص مالک را هدف انتقادات خود قرار دادند. به هر حال، قرارداد امضا شده و «علی‌منصور» هدایت تراکتور را برعهده گرفته است. این اختلاف نظر‌ها در گذشته، لطمه‌ها و آسیب‌های شدیدی به تیم وارد آورده و از این‌رو، اگر تراکتوری‌ها این فضای انتقادی را ادامه دهند، نه تنها از تمرینات بازمی‌مانند و تمرکز تیم به هم می‌ریزد بلکه فکر کردن به موفقیت‌های بعدی هم سخت و دشوار خواهد شد و یک فصل پرتنش دیگر برای پرشور‌ها رقم می‌خورد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۷۹۶۲۷ //
ارسال نظر