علیزاده:دیگر اشتباهات سالیان قبل را تکرار نخواهیم کرد
باتوجه به حضور سال های گذشته در لیگ دسته سوم کشور تجربیات خوبی کسب کردیم

عباس علیزاده مالک و سرمربی تیم داماش تهران بعد از قهرمانی تیمش در سوپر لیگ استان تهران و بازگشت دوباره داماش تهران به لیگ دسته سوم از حضورشان در مسابقات این فصل گفت : با توجه به حضورمان در سال های گذشته در لیگ دسته سوم تجربیات گران بهایی را که بدست آورده ایم سعی در استفاده از این تجربیات داریم و دیگر اشتباهات سالیان قبل را تکرار نخواهیم کرد.
به گزارش فرتاک نیوز،داماش در چند سال اخیر جزو بهترین برند های تهران شده است و در امر بازیکن سازی بسیار خوب و عالی عمل کرده است و همین امر باعث شده که افراد برای دیده شدن از نام داماش و موفقیتهایش برای روزمه سازی و دیده شدن سواستفاده کنند!
باید بتوانیم از استعدادهای تیم های پایه در تیم بزرگسالان استفاده بهینه ای داشته باشیم و بازیکنان پروش یافته در آکادمی و تیم های پایه را از دست ندهیم.
امسال با کمک خداوند تیم بسیار خوب و یکدستی را بسته ایم ، تیمی متشکل از بهترین های تهران که با حفظ مهره های تاثیر گذار سال گذشته و با تقویت تیم و اضافه کردن بازیکنان باکیفیت حرف های زیادی برای گفتن داریم.
در پایان از شما و خبرگزاری فرتاک بابت وقتی که در اختیار مجموعه داماش قراردادید کمال تشکر را دارم.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.