//
کدخبر: ۳۲۱۷۹ //

اختلاف نظر ٢٠٠ میلیونى بیرانوند با پرسپولیس

دروازه بان شماره یک پرسپولیس دچار اختلاف نظر مالى با این باشگاه شده است.

اختلاف نظر ٢٠٠ میلیونى بیرانوند با پرسپولیس
به گزارش فرتاک نیوز،

علیرضا بیرانوند که در فصل گذشته با قراردادى دو ساله به جمع سرخپوشان پیوست در ادامه با توجه به تمایل طرفین براى ادامه همکارى قرارداد را به مدت ٣ فصل دیگر تمدید کردند تا قرارداد این دروازه بان ملى پوش با این تیم ٥ ساله شود و اولین بازیکنى شود که تا ١٤٠٠ حضورش در پرسپولیس قطعى مى شود.

اما مشکل بزرگى این روزها در ماجراى قرارداد طرفین شکل گرفته است که دلخورى بیرانوند را نیز در پى داشته است؛ بیرانوند که در توافق خود با پرسپولیس روى مبلغ یک میلیارد و ٢٠٠ میلیونى به اجماع رسیدند. با این حال در ادامه توافق براى تمدید براى ٥ سال، این قول شفاهى پرداختى ١میلیارد و ٢٠٠ میلیونى و افزایش ٢٠ درصدى آن در سال هاى بعد روى قرارداد سفید امضاى او قید نشد.

اکنون پرسپولیس قراردادى که به هیات فوتبال ارسال کرده مبلغ قرارداد او را ٩٥٠ میلیون ذکر کرده که باعث دلخورى بیرانوند شده است. دروازه بان ملى پوش پرسپولیس در گفتگو با برانکو ایوانکوویچ و گلایه از بابت این مشکل عنوان کرده با توجه به اعتمادى که داشته قرارداد دو ساله خود که بعد از جام جهانى مى توانسته به عنوان بازیکنان آزاد راهى تیم دیگرى شود را به مدت سه فصل تمدید کرده و اکنون سزاوار این اتفاق نیست. سرمربى کروات سرخپوشان نیز به او قول داده در گفتگو با مسوولان تیم و اعلام رضایت با عملکرد این فصل او این موضوع را پیگیرى کند و باید دید واکنش مسوولان باشگاه به این موضوع چه خواهد بود.

 

 

منبع: ورزش سه
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۲۱۷۹ //
ارسال نظر