//
کدخبر: ۵۰۲۱۴۹ //

استقبال بی‌سابقه از نبرد استقلال و النصر؛ بلیت‌ها در عرض ۴ ساعت به پایان رسید!

علی‌رغم شکست استقلال در دربی پایتخت، هواداران این تیم با استقبالی بی‌نظیر، بلیت‌های دیدار استقلال و النصر عربستان را در عرض 4 ساعت به پایان رساندند.

استقبال بی‌سابقه از نبرد استقلال و النصر؛ بلیت‌ها در عرض 4 ساعت به پایان رسید!
به گزارش فرتاک نیوز،

استقبال پرشور هواداران استقلال از دیدار حساس تیمشان مقابل النصر عربستان، بار دیگر شور و هیجان را به ورزشگاه آزادی بازگرداند. علی‌رغم شکست استقلال در دربی پایتخت، هواداران این تیم با استقبالی بی‌نظیر، بلیت‌های دیدار استقلال و النصر عربستان را در عرض 4 ساعت به پایان رساندند.

بلیت‌فروشی این مسابقه که از مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا برگزار می‌شود، از ساعت 14 امروز آغاز شد و با وجود مشکلات فنی در سامانه فروش، هواداران استقلال با تلاش فراوان، موفق به خرید بلیت‌های مورد نظر خود شدند.

تمامی 40 هزار قطعه بلیت در دسترس، از جمله جایگاه ویژه بانوان، به سرعت به فروش رسید و هواداران استقلال بارها تلاش کردند تا بتوانند از طریق سامانه‌های فروش بلیت، خرید خود را انجام دهند.

با توجه به حجم بالای درخواست‌ها، انتظار می‌رود امشب یا فردا ظرفیت بلیت‌فروشی برای دیدار استقلال و النصر افزایش یابد. مشابه این اتفاق در دیدار پرسپولیس و النصر نیز رخ داد، جایی که در نهایت حدود 70 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردند. اگر چنین شرایطی برای بازی استقلال نیز فراهم شود، می‌توان انتظار داشت که ورزشگاه آزادی در روز مسابقه مملو از هواداران پرشور استقلال باشد که تیمشان را در یک دیدار سرنوشت‌ساز همراهی خواهند کرد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۲۱۴۹ //
ارسال نظر