توقف تراکتور، پیروزی پرسپولیس؛ امید در دل سرخها زنده شد!
تیم فوتبال پرسپولیس تهران در هفته بیست و ششم رقابتهای لیگ دسته اول کشور، با کسب پیروزی یک بر صفر برابر نساجی قائمشهر، سه امتیاز حیاتی را به دست آورد.

در هفته بیست و ششم لیگ دسته اول فوتبال کشور، تیم پرسپولیس تهران در یک دیدار خارج از خانه به مصاف نساجی قائمشهر رفت و موفق شد با نتیجه یک بر صفر به پیروزی دست یابد. این سه امتیاز برای شاگردان اسماعیل کارتال از اهمیت ویژهای برخوردار بود، چرا که با توجه به تساوی صدرنشین رقابتها، تراکتور، مقابل چادرملو اردکان و از دست رفتن دو امتیاز حساس برای تبریزیها، پرسپولیس فرصت داشت تا فاصله خود را با صدر جدول کاهش دهد.
اسماعیل کارتال و شاگردانش به خوبی میدانستند که برای حفظ امیدهای صعود خود به لیگ برتر، کسب سه امتیاز این دیدار ضروری است و در نهایت نیز با ارائه یک بازی منسجم، به این مهم دست یافتند. با این پیروزی، پرسپولیس ۵۱ امتیازی شد و همچنان در رده سوم جدول، پشت سر تراکتور و سپاهان، به تعقیب آنها ادامه میدهد.
با تنها چهار هفته پایانی رقابتهای لیگ دسته اول باقی مانده، پرسپولیس همچنان امیدوار به لغزش رقبا و تحقق معجزهای است که آنها را به قهرمانی لیگ برتر برساند. این پیروزی در قائمشهر، روحیه و انگیزه بازیکنان پرسپولیس را به طور قابل توجهی افزایش داده و آنها را برای دیدارهای سرنوشتساز پیش رو آمادهتر خواهد کرد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.