کریمیویی:بازی در ورزشگاه امامرضا آرزوی هرتیمی است
کریمیویی مدیرعامل تیم پدیده در حاشیه افتتاح ورزشگاه امام رضا با خبرنگاران در مورد آخرین شرایط این تیم صحبت کرد.

کریمیویی مدیرعامل تیم پدیده در مورد اضافه شدن محمد تقوی به کادر فنی تیم به خبرنگاران گفت: یکی از بحث های مورد نظر ما بحث کادر فنی بود که طبق پیشنهاد آقای مهاجری و با بررسی هایی که برای تقویت تیم داشتند، تاکید زیادی روی آقای تقوی بود. خوب ما جلسات متعددی داشتیم و ایشان به کادر فنی اضافه شدند؛ امروز هم که در خدمت شما هستیم از این انتخاب بسیار راضی هستیم.
مدیرعامل پدیده در مورد نتایج خوب پدیده در 6 هفته ابتدایی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که امسال پایه و اساس یک تیم حرفه ای را بگذاریم تا بتوانیم در سال های بعدی یک تیم پایدار داشته باشیم. این فصل دنبال این هستیم که بین 6 تیم هستیم و به هواداران قول دادیم که پدیده هواداران لیگ را سورپرایز کند و با شرایطی که تا کنون داشتیم تا حدودی به وعده خود عمل کردیم.
وی در مورد اینکه آیا مشکلات بازی در ورزشگاه امام رضا برای بازی دو نماینده مشهد در لیگ حل شده، عنوان کرد: بازی کردن در ورزشگاه امام برای هر تیمی آرزو است، چون ما در کشور زیرساخت های اینچنینی نداریم. تعاملی که آستان با باشگاه پدیده و باشگاه های مشهدی داشته و پیگیری داشته که ورزشگاه آماده برگزاری مسابقه شود، پیگیری خوبی است و امیدوارم بتوانیم شروع رسمی خوبی داشته باشیم.
کریمیویی در مورد اینکه چرا اینقدر طول کشید تا ورزشگاه یک مسابقه رسمی را میزبانی کند، اظهار داشت: به هر حال تصمیمی که در حوزه های نظارتی، مسئولین آستان قدس، شورای تامین، و .. داشته اند، قصد داشتند ورزشگاه را به مرور تحت بار بیاورند و مشکلات را مرتفع کنند. امروز هم شاهد همین قضیه هستیم.
مدیرعامل پدیده در مورد مشکلات مالی پدیده و شکایت برخی از بازیکنان خارجی تیم هم افزود: خداروشکر امسال شرایط خوبی داریم و تا امروز از برنامه ها عقب نیستیم و برنامه های خوبی داریم که امیدواریم محقق شود.با چند تا از بازیکنانی که رای آنها صادر شده بود مثل ابراهیم نسیموف، توانستیم به تعامل برسیم و مشکل خاصی نداریم. تا 11 شهریور وقت داشتیم و این مشکل را حل کردیم.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.