برانکو و ترکیب ثابت مدل جدید/دوری مسلمان از ترکیب اصلی پرسپولیس
اعلام ترکیب پرسپولیس برابر سایپا نشان می دهد که برانکو ایوانکوویچ همان ترکیب تیمش در دربی را با کمترین تغییر به میدان فرستاده است.

ترکیب پرسپولیس برای بازی با سایپا اعلام شد و به غیر محمدانصاری که به دلیل مصدومیت به این بازی نرسید و اضافه شدن صادق محرمی به خط دفاع این تیم با کمترین تغییر نسبت به دربی در این بازی به میدان خواهد رفت.
ترکیب ثابت اما جدید
برانکو در فصل هایی که هدایت پرسپولیس را به عهده داشته است همواره یک ترکیب اصلی و ثابت را به میدان فرستاده است. او تا مجبور نباشد در تیمش تغییری ایجاد نمی کند. اما در فصل جدید و مصدومیت ها و محرومیت های بازیکنان این تیم باعث شد برانکو در چند بازی از ترکیب های متغیر استفاده کند. اما در سه بازی اخیر برانکو ترکیب ثابتی را در نظر گرفته که به نظر می رسد از این پس این ترکیب ثابت و اصلی و با کمترین تغییرات به میدان برود.
فقط با یک تغییر
علیرضا بیرانوند کماکان شماره یک پرسپولیس است. شجاع خلیل زاده که در تمرین بعد از دربی مصدوم شده بود به این بازی رسید و در برابر سایپا کنار سیدجلال بازی می کند. مصدومیت محمد انصاری اما باعث شد که حسین ماهینی به دفاع چپ برود و صادق محرمی در دفاع راست بازی کند. این تنها تغییر در ترکیب پرسپولیس در بازی برابر سایپا است که اجباری به وجود آمده است.
مسلمان دور از ترکیب ثابت
اما ترکیب پرسپولیس در دو بازی اخیر در دربی و امروز برابر سایپا نشان می دهد که در ترکیب ثابت و جدید برانکو محسن مسلمان جایی ندارد. او کمال کامیابی نیا و محسن ربیع خواه را هافبک وسط و بشار رسن و وحید امیری در هافبک هجومی به بازی فرستاده و مسلمان را روی نیمکت نشانده است. این نشان می دهد که برانکو برنامه های آینده تیمش را بر اساس بازیکنانی که امروز در ترکیب اصلی قرار گرفته اند چیده است و به نظر از این پس باید بیشتر شاهد بازی کردن این ترکیب باشیم. البته مصدومیت فرشاد احمدزاده نیز در این تغییرات بی تاثیر نیست اما همه می دانند که برانکو یک بازیکن را بعد از پایان مصدومیت و بدون تمرین و هماهنگی لازم بازی نمی دهد و شاید این موضوع دوری احمدزاده را از ترکیب پرسپولیس طولانی تر هم بکند.
زوج خطرناک خط حمله
در خط حمله هم تکلیف مشخص است. در نبود مهدی طارمی آقای گل پرسپولیس گادوین منشا و علی علیپور زوج اصلی خط حمله پرسپولیس حداقل تا چهارماه آینده خواهند بود. این زوج در گلزنی موفق عمل کرده است و آمار قابل قبولی از خودش به جا گذاشته ضمن این که پرسپولیس مهاجم دیگری روی نیمکتش برای جایگزینی به جای یکی از این دو بازیکن ندارد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.