//
کدخبر: ۴۸۲۳۱۱ //
مشاور ارشد اتحادیه اروپا در کشورهای در حال توسعه:

تغییر ذهنیت منفی در مورد کرمانشاه توسعه صنعت گردشگری را در پی دارد/ ظرفیت‌هابه درستی معرفی نشده است

مشاور ارشد اتحادیه اروپادر کشورهای در حال توسعه، با حضور در سومین جلسه کمیسیون گردشگری استان کرمانشاه گفت:تغییر ذهنیت منفی در مورد کرمانشاه توسعه صنعت گردشگری را در پی دارد

تغییر ذهنیت منفی در مورد کرمانشاه توسعه صنعت گردشگری را در پی دارد/ ظرفیت‌هابه درستی معرفی نشده است
به گزارش فرتاک نیوز،

سومین جلسه کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کرمانشاه، با موضوع گردشگری پایدار، صلح و پایداری در گردشگری، با حضور مشاور‌ ارشد گردشگری در اتحادیه اروپا و فعالین این حوزه برگزار شد.

  "رضا سلطانی" مشاور ارشد اتحادیه اروپا در کشورهای در حال توسعه، در این نشست با اشاره به اینکه گردشگری زبان صلح و دوستی است اظهار کرد: صنعتی که در زمان جنگ اولین ضربه را می‌خورد گردشگری است و اولین صنعتی که در زمان صلح نیز وضعیتش بهبود می‌یابد با‌ز هم  گردشگری است.

 وی نمونه بارز گردشگری زمان صلح را بین کشور ایران و عراق دانست و افزود: گردشگری توسعه سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه‌گذار را هم در پی دارد و بر اساس آمار احتمال حضور سرمایه‌گذارانی که برای چندمین به یک مقصد گردشگری سفر می‌کنند در آن مقصد بسیار زیاد است.

مشاور ارشد اتحادیه اروپا تصریح کرد: در حال حاضر گردشگری به عنوانی تجارتی بزرگ در دنیا شناخته می‌شود، آن‌گونه که درآمد گردشگری دنیا در سال جاری یازده تریلیارد دلار برآورد شده است و درآمد کشور امارت متحده عربی ۵۵ میلیارد دلار و ترکیه نیز ۵۶ میلیارد دلار بود که این درآمد از درآمد نفتی ایران بیشتر است.

سلطانی در ادامه اشاره‌ای به وضعیت گردشگری استان کرمانشاه داشت و گفت: طی چند روز گذشته تحقیقاتی راجع به کرمانشاه در حوزه گردشگری داشتم، متاسفانه برند مشخصی از کرمانشاه وجود‌ ندارد  و عکس‌های جالبی از ظرفیت‌های حوزه‌ گردشگری در گوگل دیده نمی‌شود که می‌طلبد دستگاه‌های مرتبط در حوزه گردشگری با تعامل بیشتر در این حوزه برندی مشخص برای کرمانشاه ایجاد نمایند.

وی اضافه کرد: برای توسعه گردشگری در ابتدا باید ظرفیت‌های شهر و استان شناسایی و پس از آن با شناسایی نیازهای گردشگران زیرساخت‌های مورد نیاز برای توسعه و جذب گردشگر را تامین نمود.

 به گفته سلطانی، تفکر منفی از یک مقصد گردشگری می‌تواند ذهنیت گردشگران را نسبت به آن منطقه منفی نماید باید این ذهنیت منفی را تغییر داد.

وی اضافه کرد: استان کرمانشاه دارای جاذبه‌های گردشگری بسیاری است و در کنار آن اقوام و مذاهب متعدد و سبک موسیقایی مختلفی نیز در این استان وجود دارد که می‌تواند در کنار این جاذبه‌های تاریخی به صورت ترکیبی به‌کار گرفته شود تا احساسات گردشگران را برای انتخاب این استان به عنوان‌مقصد گردشگری برانگیزد.

مشاور ارشد اتحادیه اروپا در کشورهای در حال توسعه یافته استفاده از تصاویر خاطره‌انگیز زنان و کودکان در تصاویر امکان تاریخی و در کنار آن خلق داستان و هویت بخشی به آن فضا، توسعه گردشگری و جذب گردشگر را به همراه خواهد داشت و نشان دادن فضاها و امکان تاریخی به تنهایی جاذبه‌های گردشگری یک استان را به تصویر نخواهد کشید.

سلطانی، استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای بازاریابی را نیز اقدام دیگری در راستای رونق گردشگری یک استان عنوان کرد و افزود: متاسفانه استان کرمانشاه وب سایتی  به زبان انگلیسی ندارد که جاذبه‌های گردشگری آن در جهان معرفی شود باید در جهت رفع این نقص اقدام کرد و با استفاده از زبان انگلیسی، یا سایر زبان‌های دنیا این استان را از طریق شبکه‌های اجتماعی معرفی کرد.

وی همچنین مطرح کردن تنوع غذایی این استان نسبت به استان‌های دیگر و استفاده از این ظرفیت برای جذب گردشگر را یکی دیگر از اقدامات حوزه گردشگری عنوان کرد و بیان داشت: همچنین برگزاری سمینارها، جشنواره‌ها و تورهای صلح با توجه به مرزی بودن استان کرمانشاه و حضور فعال این استان در جنگ با وجود دارا بودن افراد و مکان‌هایی که مستقیما با مشکلاتی در جنگ مواجه شده‌اند نیز می‌تواند به جذب گردشگر کمک نماید.

 مشاور ارشد اتحادیه اروپا در ادامه برگزاری کارگروه‌های تخصصی گردشگری در این استان را مهم و ضروری دانست و گفت: هرقدر این کارگروه‌ها تخصصی‌تر باشد توسعه صنعت گردشگری در این استان بیشتر خواهد بود.

خبرنگار:طیبه دولت‌آبادی

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۸۲۳۱۱ //
ارسال نظر