//
کدخبر: ۲۹۲۱۹۷ //

چرایی عدم درخواست ایران برای خرید واکسن کرونا فایزر

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به برخی اظهارات درباره زنجیره سرد مورد لزوم واکسن کرونا فایزر و چرایی عدم درخواست ایران برای آن، پاسخ داد.

چرایی عدم درخواست ایران برای خرید واکسن کرونا فایزر

دکتر کیانوش جهانپور در گفت و گو با خبرنگار، درباره اظهارات رییس سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر اینکه "دو ایرلاین ایرانی آماده واردات هر نوع واکسنی از جمله فایزر هستند"، گفت: زنجیره سرد، فقط انتقال از مبدا به فرودگاه مقصد نیست بلکه زنجیره سرد کل مسیر تلقیح واکسن به گروه هدف تا یک شهر و روستای دورافتاده را شامل می شود.

به گزارش فرتاک نیوز،وی با اشاره به زنجیره سرد منهای ۷۰ درجه مورد لزوم در واکسن کرونا فایزر، افزود: مشخص است که تزریق در فرودگاه و پای هواپیما انجام نمی شود و یک روز و یکساعت هم نیست.

سخنگوی سازمان غذا و دارو گفت: زنجیره سرد مورد نیاز برای این واکسن باید برای همه روزهای ورود، توزیع و تلقیح رعایت شود و دمای منهای ۷۰ درجه سلسیوس، از منظر زنجیره سرد نگهداری و توزیع، یک ضعف فناوری است.

جهانپور تاکید کرد: قطعا واکسن های تایید شده با دمای نگهداری بالاتر و شرایط زنجیره سرد سهل‌تر و در دسترس، مزیت نسبی دارند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۹۲۱۹۷ //
ارسال نظر