آغاز فروش بلیت پرواز تهران-پاریس به زودی
رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: فروش بلیت پرواز تهران-پاریس به زودی آغاز و این پرواز ۱۲ بهمن انجام می شود.
![آغاز فروش بلیت پرواز تهران-پاریس به زودی](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/zEDAmJkJ287B/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDOLlM_hFGPQJCZcp8aGL98TV13cckHCnCJhFQFliTHSDFq1zjMSGJ9b0RSLXFD0lrUYn3iexq-IE6tGtJ8YcEjzu02q7vzrvJ/140307231431164331199504.jpg)
پورفرزانه گفت: تحریم ایران ایر را پیگیری حقوقی کرده ایم تا این تحریم غیرعقلانی و ظالمانه رفع شود. مطالبات مختلفی در برقراری پروازهای خارجی داریم که یکی از آنها موضوع انتقال دارو و مسائل پزشکی است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: غیر از ایرتور، پروازهای هواپیمایی قشم ایر به دو کشور اروپایی در حال نهایی شدن است. فعلا پروازی به شهر لندن نخواهیم داشت.
وی گفت: یک شرکت در پاریس به ما سوخت می دهد اما مقداری گران تر. بسیاری از شرکت های سوخت رسان به دلیل کار کردن با آمریکا و ترس از تحریم به ما سوخت نمی دهند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.