مهران؛ تشنه ی توسعه
مرز مهران، دروازه ورود دلدادگان به عتبات عالیات، در سالهای اخیر تحولات شگرفی را تجربه کرده است.
![مهران؛ تشنه ی توسعه](https://cdn.fartaknews.com/thumbnail/puruycgh7Otd/p_IUuvJQB-2mJilBKQWxvj1X0IDqLxtDyUgzRGJxjc1cGZ3vM-iFJE_oBnIHmGAlbIrI-F_GqBAJdFXUUYjjlsD0dLV3xuLqQHS3XWZxFj5ABC56oWB6ItPnxpqPPBgm/IMG_20240819_224335_002.jpg)
به گزارش فرتاک نیوز،تلاشهای شبانهروزی مسئولان، چهره این مرز را (هر چند اندک) دگرگون ساخته و آن را به یکی از مهمترین گذرگاههای زیارتی کشور تبدیل کرده است. با این حال، در پس این شکوه و عظمت، قصه محرومیتی دیرینه نهفته است.
مهران، با وجود اینکه سالانه میزبان میلیونها زائر است، از داشتن زیرساختهای مناسب همچون راهآهن، فرودگاه بینالمللی و هتلهای مجهز محروم است.
زائران، در این مسیر پر از عشق و شور، سختیهای بسیاری را تحمل میکنند. نبود قطار، سفر را طولانی و خستهکننده کرده و نبود فرودگاه، دسترسی به این مرز را دشوار ساخته است.
همچنین، کمبود هتلها و زائر سراهای استاندارد، مسافران کربلا را مجبور میکند تا شبهای خود را در شرایط نامناسب سپری کنند.
با وجود تمام این کمبودها، اراده مسئولان و مردم این منطقه، باعث شده است تا مهران در ایام اربعین، به نمادی از همدلی و مهماننوازی تبدیل شود. اما این کافی نیست. برای توسعه پایدار مهران، نیازمند همت والای همه دستگاهها و نهادهای مسئول هستیم.
توسعه زیرساختهای حملونقل، احداث فرودگاه و راهآهن، ساخت هتلها و مجتمعهای گردشگری، ایجاد مناطق ویژه اقتصادی و... تنها بخشی از نیازهای مهران است.
مهران، نگینی درخشان است که در قاب محرومیتی بزرگ قرار گرفته و با سرمایهگذاری در این بخشها، میتوان آن را به قطبی مهم در حوزه گردشگری مذهبی و اقتصادی تبدیل کرد و زمینه اشتغالزایی و توسعه پایدار را در آن فراهم نمود.
اما برای تحقق این هدف، نیازمند همت و تلاش همه دستگاهها و نهادهای مسئول هستیم و با تلاش مضاعف می توان این نگین را به درخشش هرچه بیشتر رساند.
نویسنده گزارش: مریم چراغیان