علت جوش زدن باسن و ناحیه تناسلی بانوان
اگر اخیرا متوجه جوش در باسن و ناحیه تناسلی شدهاید و این موضوع، دغدغه ذهنی بزرگی برای شما ایجاد کرده؛ باید بگوییم که نگران نباشید! جوش روی باسن و ناحیه تناسلی معمولا به علت عفونت، تغییرات هورمونی، فولیکولیت و میزان فعالیت شما به وجود میآید.
جوش روی باسن گاهی به قدری دردناک است که نشستن را برای فرد دشوار میکند. اگر بهدنبال راهی برای درمان جوش در ناحیه تناسلی و باسن هستید، ابتدا باید علت بروز این عارضه را بدانید، سپس اقدام به رفع آن کنید. برای درک علت جوش در ناحیه نشیمنگاه و تناسلی و راههای درمان آن، مطالعه این مطلب را از دست ندهید!
فولیکولیت؛ اصلیترین علت جوش زدن روی باسن
فولیکولیت وضعیتی است که در آن فولیکول مو مسدود شده و باکتریها به آن وارد میشوند. در این حالت فولیکول مو ملتهب، قرمز و چرکآلود شده و شبیه به جوش میشود. پوشیدن لباس تنگ، شیو مکرر با ژیلت، ماندن در آب طولانیمدت و تعریق شدید ازجمله مهمترین دلایل ایجاد فولیکولیت هستند. برای درمان این مشکل باید از پوشیدن لباسهای تنگ خودداری و روش اپیلاسیون بدن را، جایگزین ژیلت و تیغ کنید.
تغییرات هورمونی؛ دلیل جوش زدن روی باسن
تغییرات هورمونی که علت جوش زدن باسن محسوب میشوند؛ بهویژه در دوران بلوغ یا در زمان بارداری و قاعدگی، باعث افزایش تولید چربی در پوست میشود. این افزایش چربی باعث مسدود شدن منافذ و تشکیل جوشها در برخی نواحی بدن بهخصوص در باسن و ناحیه تناسلی میشود.
آکنههای ناشی از تغییرات هورمونی، به مراقبتهای خاصی مانند درمان خانگی جای جوش روی باسنم دارد. این درمان خانگی شامل استفاده از ژل آلوئهورا، ترکیب جوش شیرین و آب و استفاده از کمپرس گرم است.
چرا پشت باسنم جوش میزنه؟ آبسه پوست
آبسههای پوستی بهدلیل عفونت و تجمع چرک در منافذ پوستی ایجاد میشوند. این نوع جوشها اغلب دردناک و بزرگتر از جوشهای معمولی هستند. معمولا بهدلیل عفونت باکتریایی در فولیکولهای مو یا لایههای عمیقتر پوست رخ میدهند.
نشستن طولانیمدت، عدم تهویه پوست باسن و تعریق زیاد، محیطی مناسب برای رشد باکتریها و تشکیل آبسههای پوستی فراهم میکند. درمان درمان جوش باسن ناشی از آبسه نیازمند تخلیه آن توسط پزشک و مصرف آنتیبیوتیک است.
علت جوش باسن چیست؟ بسته شدن منافذ
بسته شدن منافذ زمانی رخ میدهد که چربی، سلولهای مرده پوست و باکتریها در منافذ پوست جمع شوند و جریان طبیعی هوا و خروج چربی را مختل میکند. این انسداد منجربه ایجاد جوشهای سرسیاه، سرسفید و گاهی هم چرکی میشود.
استفاده از لباسهای تنگ و پوشیدن لباس زیر با الیاف مصنوعی و پلاستیکی باعث بسته شدن منافذ و بروز جوش میشود. شما با پوشیدن لباسهای آزاد و نخی، میتوانید از بروز این عارضه جلوگیری کنید. همچنین اگر شما بهدنبال روشی برای افزایش جذابیت چهره خود هستید، برای اکستنشن مژه و راههای مراقبت برای افزایش ماندگاری اکستنشن مژه میتوانید به سالن زیبایی بارانا واقع در ولنجک و یوسف آباد مراجعه کنید.
کراتوز پیلارس؛ علت دانه زدن باسن و ناحیه تناسلی
کراتوز پیلارس که به نام پوست مرغی هم شناخته میشود، یک اختلال شایع پوستی است که باعث بروز جوشهای کوچک و زبر در نواحی تناسلی و باسن میشود.
این وضعیت بهدلیل تجمع کراتین در فولیکول مو رخ میدهد و باعث مسدود شدن آن میشود. کراتوز پیلارس بهطور مستقیم مضر نیست و میتوان برای رفع آن، از کرمهای لایهبردار و مرطوبکننده استفاده کنید.
درمان جوش باسن با چه روشهایی انجام میشود؟
برای از بین بردن جوش باسن و ناحیه تناسلی؛ چندین روش موثر وجود دارد که براساس شدت و نوع جوش، میتوان یکی از آنها را انتخاب کرد. این روشهای درمان عبارتاند از:
-
رفع جوش باسن با روشهای کلینیکی: استفاده از تکنولوژی لیزر
-
درمان جوش به روش خانگی: ترکیب زردچوبه و ماست و محلول آب و نمک
-
پماد برای جای جوش روی باسنم: پمادهای حاوی سالیسیلیک اسید و بنزوئیل پراکسید
هر کدام از این روشها بسته به نوع و شدت جوش، تاثیرات متفاوتی دارند و در موارد شدیدتر، بهتر است با مشورت پزشک یک روش مناسب را برای جوش باسن انتخاب کنید.
باسنی بدون جوش با شناخت علت و درمان جوش زدن باسن
جوش روی باسن به دلایل مختلفی ازجمله بیماری، تغییرات هورمونی، منافذ باز و سایر مشکلات پوستی دارد. در این مقاله در مورد همه علتهای بروز جوش روی باسن و روشهای درمان آن، صحبت کردیم. مهمترین بروز جوش روی باسن فولیکولیت است که اصلیترین عوامل بروز این عارضه شیو مکرر این ناحیه خواهد بود. استفاده از ژیلت برای از بین بردن موهای زائد، منجربه بسته شدن منافذ پوستی، عفونت، پوست مرغی و آبسه پوست میشود.
اپیلاسیون یکی از روشهای موثر از بین بردن موهای زائد بدون جوش است. این روش در سالن بارانا بهصورت دقیق انجام خواهد شد تا پوستی صاف و بدون جوش داشته باشید. برای اطلاع از روش اپیلاسیون و هزینه آن، میتوانید به سایت آرایشگاه برانا مراجعه کنید و با شمارههای تماس، در ارتباط باشید.