//
کدخبر: ۵۰۹۲۳۳ //

عاملان نزاع دسته‌جمعی در رشت بازداشت شدند

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از بازداشت پنج نفر از عاملان نزاع و درگیری در بلوار امام رضا(ع) این شهر خبر داد.

عاملان نزاع دسته‌جمعی در رشت بازداشت شدند
به گزارش فرتاک نیوز،

سرهنگ عیسی روشن قلب روز یکشنبه گفت: در پی تماس مردمی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری دسته جمعی چند نفر در بلوار امام رضا(ع) رشت، ماموران انتظامی بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با بیان اینکه با حضور پلیس پنج نفر از عاملان نزاع و درگیری که موجب سلب آرامش عموم شده بودند، دستگیر شدند، افزود: این افراد پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

وی عنوان کرد: افرادی که باعث تشویش اذهان عمومی و القاء حس ناامنی می‌شوند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند و برخورد پلیس در مقابل هر نوع ایجاد مزاحمت و اوباش‌گری سرسختانه خواهد بود.

توقیف محموله ۳۰ تنی چوب قاچاق در رودبار

به گزارش دیگری از این پایگاه خبری، فرمانده انتظامی رودبار از کشف ۳۰ تن و ۸۷۰ کیلوگرم چوب قاچاق در بازرسی از سه دستگاه خودرو در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ رضا کاظمی با اشاره به اینکه قاچاق چوب و قطع غیرمجاز درختان به تاراج بردن ثروت ملی است، اظهار کرد: ماموران انتظامی این شهرستان در عملیات های جداگانه به منظور مقابله با قاچاق حین گشت‌زنی در سطح حوزه استحفاظی به سه دستگاه خودروی باری نیسان و یک دستگاه تریلی کشنده که در حال تردد بوده، مشکوک شده و برای بررسی آن‌ها را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رودبار بیان کرد: ماموران پس از توقف خودروها در بازرسی ۳۰ تن و ۸۷۰ کیلوگرم چوب قاچاق که فاقد هرگونه مجوز حمل از اداره جنگلبانی بود، کشف کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش چوب‌های کشف شده را ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال برآورد کردند، اظهار کرد: چوب‌های کشف شده به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تحویل و متهمان ۳۵، ۳۸، ۳۹، ۴۰ و ۴۴ ساله با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۰۹۲۳۳ //
ارسال نظر