والدین این گونه از فرزندان در برابر مواد مخدر و الکل مراقبت کنند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با اشاره به تاثیر رفتار والدین بر فرزندان و نوجوانان در گرایش به مواد مخدر و مشروبات الکلی، در خصوص رفتار مناسب با فرزندان در برابر این معضل خانمانسوز توضیحاتی را ارائه کرد.
مهدی طالبی، هدایت، نظارت و ارزیابی را سه وظیفه مهم شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برشمرد و تصریح کرد: اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در قدم اول باید شناخت کافی از نظام مسائل استان داشته باشند تا بتوانند دستور کار جلسات را مطابق با نظام مسائل استان و در راستای حل مشکلات موجود تدوین کنند.
وی رسانهها را سربازان گمنام جبهه جهاد تبیین دانست و افزود: خبرنگاران اقدامات و خدمات دولت و نظام را به سمع و نظر مردم میرسانند و همزمان مطالبات مردم را به گوش مسئولان رسانده و پیگیر حقوق مردم هستند.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه خانوادهها روزانه باید سه سؤال مهم به این مضمون که « فرزندم کجاست؟ با چه کسی است و چه میکند؟» را از خود بپرسند، گفت: خانوادهها در صورتی میتوانند در جبهه مبارزه با آسیبهای اجتماعی فعالیت کنند که به اطلاعات مهم و زمینهای مسلط شوند.
وی با بیان اینکه امروزه کتابهای آموزشی، کارگاههای آموزشی، سایتهای علمی و مطالب آموزنده برای آگاهی بخشی به خانوادهها در دسترس عموم قرار دارد، افزود: رسانهها میتوانند به عنوان بازوی قوی و توانمند با انتشار محتوای مفید در فضای مجازی در راستای آگاهی بخشی به خانوادهها نقشآفرینی کنند.
تقسیم خانواده ها به ۵ گروه مختلف
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: خانوادهها به پنج گروه خانواده سختگیر، خانواده با رویکرد نظام پادگانی، خانواده معتدل اما بدون برنامه، خانواده سهلگیر و خانواده مقتدر تقسیم میشوند و اگر میخواهند فرزندان سالمی داشته باشند باید شرایط یک خانواده مقتدر را مطالعه کرده و یاد بگیریند.
این مقام مسئول با توضیح اینکه خانوادههای مقتدر در مقابل هر نه محکم یک بله و یک برنامه محکم دارند، تصریح کرد: خانوادهها باید با فرزندان خود همراه و دوست باشند و از رها کردن فرزندان پرهیز کنند.
طالبی اضافه کرد: در قدیم وقتی خانوادهها به خانه بزرگترها میرفتند، پدربزرگها و مادربزرگها با بیان خاطرات، ضرب المثلها و داستانهای شیرین تجربیات خود را سینه به سینه به فرزندان انتقال میدادند اما امروزه با روی کار آمدن گوشیهای همراه مشارکت اجتماعی دردیدار با خانوادهها از بین رفته که باید برای آن چارهاندیشی شود.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.