//
کدخبر: ۲۰۹۳۶۵ //
رئیس بانک مرکزی تشریح کرد؛

در کدام بازار سرمایه‌گذاری کنیم، بهتر است؟

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه نرخ کالاها به دلیل چسنبدگی کاهش نیافته، گفت: بازار ارز و سکه نوسان و ریسک دارد، به مردم گفتم در این بازار سرمایه‌گذاری نکنند و مردم اگر در بازار سرمایه یا در بانک سرمایه‌گذاری کنند ضررش خیلی کمتر خواهد بود.

در کدام بازار سرمایه‌گذاری کنیم، بهتر است؟
به گزارش فرتاک نیوز،

عبدالناصر همتی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که وضعیت ذخایر و درآمدهای ارزی دولت چگونه است، اظهار کرد: شرایط خوبی داریم. اگر خوب نبود که وضع بازار ارز آنطور که امروز مشاهده می‌شود، نمی‌شد. ثبات وجود دارد و وضع ارزی‌مان خوب است. ما همانطور که قبلاً هم گفتم با احتیاط خیلی زیادی ذخایر ارزی مان را استفاده می‌کنیم و خوشبختانه واردات کالاهای اساسی و ضروری و مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات را از طریق سامانه نیما تامین می‌کنیم.

وی افزود: ذخایر اسکناس‌مان هم خیلی خوب است به طوری که وضع امروز در شش سال گذشته بی‌سابقه بوده است و ما هیچ مشکلی در این زمینه نداریم. امیدوارم این وضعیت روز به روز بهتر شود تا بتوانیم کارهای اساسی را برای رشد و توسعه کشور انجام دهیم.

رئیس بانک مرکزی در پاسخ به این پرسش که دولت چه برنامه‌ای برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور دارد، گفت: ما نیاز داریم که فعالیت‌های تولیدی‌مان رونق بیشتری بگیرد، به هرحال شوکی که سال گذشته در تولید ما رخ داد، رشد اقتصادی ما را منفی کرد و نیاز داریم برای مثبت کردن آن تولیدات ملی را بیشتر کنیم که برنامه‌های بانک مرکزی برای حمایت از تولیداتی که جنبه مولد دارند را در دستور کار قرار داده‌ایم.

همتی درباره سرمایه‌گذاری در بازار سکه و ارز نیز تصریح کرد: بازار ارز و سکه نوسان و ریسک دارد و تقریبا ثابت شده است که نکاتی که درباره سرمایه‌گذاری در این بازار گفتم از سر دلسوزی بود تا سرمایه مردم به ضرر بدل نشود. مردم اگر در بازار سرمایه یا در بانک سرمایه‌گذاری کنند ضررش خیلی کمتر خواهد بود البته ما تراز تجاری مان را هم بالا می‌بریم. ضمن اینکه تورم‌مان در مرداد ماه زیر یک درصد بوده است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا نرخ برخی کالاهای مصرفی پس از کاهش نرخ ارز، پایین نیامده است، توضیح داد: بازار کالا و محصولات دیگر مقداری چسبندگی دارند و از زمانی که نرخ ارز بالا رفت، نرخ این کالاها هم افزایش یافت اما تجربه ثابت کرده که این قیمت‌ها برای حرکت به سوی کاهش، مقداری چسبندگی دارند و امیدوارم با تداوم ثبات ارز آن قیمت‌ها هم کاهش یابد.

همتی در پاسخ به این پرسش که آیا ایران پیشنهاد فرانسه برای اینکه رقم بزرگی را به عنوان اعتبار خرید نفت در اینستکس قرار دهد تایید می‌کند یا نه، گفت: قرار نیست فرانسه این رقم را در اینستکس بگذارد، قرار شد مبالغی را به این موضوع اختصاص دهند اما هنوز در حال مذاکره هستیم تا ببینیم چه می‌شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۰۹۳۶۵ //
ارسال نظر