//
کدخبر: ۲۱۸۳۲۳ //

درآمد شبهه دار مسابقه جنجالی «رضا گلزار» چه شد؟

مدیران صداوسیما پس از گذشت ۶ ماه از توقف مسابقه «برنده باش» هنوز درباره مبلغ درآمدی که از طریق مردم کسب کردند و مورد انتقاد مراجع و حتی رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفت توضیحاتی ارائه نداده و با واکنش کلیشه‌ای رد مسئله، در این خصوص شفاف‌سازی نمی‌کنند.

 درآمد شبهه دار مسابقه جنجالی «رضا گلزار» چه شد؟
به گزارش فرتاک نیوز،

مسابقه برنده باش از همان شروع پخش با جنجال‌ها و حاشیه‌های زیادی همراه بود. تهیه کنندگان این مسابقه، که یک کپی از روی  مدل اصلی بین‌المللی این مسابقه بود با همکاری مدیر شبکه سه سعی داشتند با انتخاب یک چهره معروف که تاکنون در تلویزیون دیده نشده بود و طرفداران خود را داشت نظر مخاطبان را جلب کنند.

پول‌هایی که از طریق «برنده باش» کسب شده است کجا است؟

اخبار فرهنگ و هنر - حالا بیش از ۶ ماه از توقف برنامه «برنده باش» با حکم صریح مراجع گذشته است اما هنوز سیما در این زمینه اطلاع رسانی نکرده است.

 گویا مسئولان سیما یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های کار در رسانه، یعنی احترام به مخاطب را شوخی گرفته و یا اصلا با این موضوع اعتقادی ندارد و  علاقه دارند که رابطه خود با مخاطبان را یک سویه جلو ببرند.

آنها به راحتی می توانند با بی‌تدبیری برنامه‌ای را روی آنتن ببرد که مشکلات شرعی مالی دارد، می توانند باز به راحتی مقابل سوال خبرنگاران سکوت کنند.

اگر برنده باش مشکلی در کسب در آمد نداشت و پول هایی که از مردم برای راه یابی به برنامه گرفته می شد شرعی بود چرا این مسابقه تلویزیونی پس از انتقاد مراجع و رهبر متوقف شد؟

اگر این درآمد مشکل  شرعی داشت پس چرا هنوز صداوسیما درباره اینکه این پول ها کجا است و چطور خرج شده است صحبتی نمی کند؟ آیا نباید جایزه هایی که به برنده ها داده شده است و یا دستمزد هایی که از پول مردم پرداخت شده است و غیر شرعی خوانده شده است  به مردمی که این پول ها را  از طریق اپلیکیشن پرداخت کردند بازگرداننده شود؟

 رسانه ای که خود را رسانه ملی می خواند باید به صورت شفاف در این زمینه اطلاع رسانی کند و این حداقل کاری است که مدیران سیما می توانستند تا کنون دراین زمینه انجام دهند اما این مسئولان حتی از برگزاری یک نشست خبری دراین راستای شفاف سازی در این مورد خودداری کردند.

برنده باش یک مسابقه تلویزیونی با اجرای محمدرضا گلزار و تهیه‌کنندگی هاشم رضایت و حمید رحیمی نادی بود. شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید بر اساس اطلاعات عمومی به سؤالات متنوعی درباره مسائل مختلف پاسخ می‌دادند. افزایش نرخ مطالعه و بالا بردن آگاهی و اطلاعات عمومی در بین مخاطبان یکی از اهداف اصلی ساخت این مسابقه عنوان شده بود. در هر قسمت از این مسابقه چهار نفر که از قبل سوال‌های اپلیکیشن برنامه را به درستی پاسخ داده بودند، روی صندلی برنامه می‌نشستند و با پاسخ دادن به سوالات به صورت پلکانی برای بردن جایزه یک میلیارد ریالی با مجری وارد رقابت می‌شدند.

در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، در پی انتقاد آیت‌الله خامنه‌ای و  آیت الله مکارم شیرازی از این دست برنامه‌ها این مسابقه پر مخاطب از کنداکتور شبکه سه حذف و پخش آن متوقف شد.

 

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
منبع: افکارنیوز
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۱۸۳۲۳ //
ارسال نظر