//
کدخبر: ۲۷۷۰۴۵ //

طراحی سامانه احیای بنگاه‌های راکد برای مشارکت سرمایه‌گذاران جدید در طرح‌های بالای ۶۰ درصد

مدیرکل دفتر امور طرح های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در راستای افزایش بهره‌وری سرمایه، احیاء واحدها و طرح‌های نیمه تمام و راکد، در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.

طراحی سامانه احیای بنگاه‌های راکد برای مشارکت سرمایه‌گذاران جدید در طرح‌های بالای ۶۰ درصد

 به نقل از وزارت صمت، علیرضا هادی گفت: در گام نخست، از بین ۳۹۰۰ طرح نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد، پروژه‌هایی که بیش از ۶ ماه از تاریخ توقف آنها گذشته است شناسایی شده و تاکنون مشکلات و راهکارهای حل مشکل ۲۸۵ بنگاه که فعالیت اجرایی آنها کاملاً متوقف است احصا شده است.

به گزارش فرتاک نیوز، وی افزود: اهم مشکلات شناسایی شده، شامل مشکلات مدیریتی، مشکلات مالی، تأمین مواد اولیه و مشکلات زیرساختی نظیر کاربری زمین، اخذ موافقت زیست محیطی و تأمین آب، برق و گاز است که برخی طرح‌ها با بیش از یک مشکل مواجه‌اند.

هادی ادامه داد: در بین این طرح‌ها، ۱۴۰ مورد مشکلات مدیریتی، ۱۲۰ مورد مشکلات مالی، ۸۰ مورد تأمین مواد اولیه و ۱۱۵ مورد با مشکلات زیرساختی شناسایی شده است.

مدیرکل دفتر امور طرح‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: حدود ۴۰۰ بنگاه با پیشرفت کند در حال اجرا هستند و عمدتاً مسائل مالی آنها در ستاد تسهیل در دست پیگیری است.

وی تصریح کرد: در این راستا کار گروهی در دفتر امور طرح‌ها جهت پایش مستمر و رفع مشکل این پروژه‌ها تشکیل شده تا شاهد راه‌اندازی هرچه سریع‌تر اینگونه واحدها باشیم.

هادی افزود: همچنین برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام که سرمایه‌گذاران آن‌ها تمایل به مشارکت یا واگذاری پروژه به سرمایه‌گذاران جدید دارند، سامانه احیای بنگاه‌های راکد طراحی شده است که در این سامانه متقاضیان سرمایه‌گذاری جدید می‌توانند واحدهای تملیکی، راکد و یا طرح‌های نیمه تمام که عملیات اجرایی آنها متوقف است را ملاحظه کنند و با بررسی شرایط آنها از جمله میزان پیشرفت فیزیکی، ارزش دارایی‌ها، نوع فعالیت، میزان تسهیلات دریافتی قبلی، بدهی و غیره، تا نسبت به مشارکت یا خرید بنگاه تصمیم‌گیری نمایند.

مدیرکل دفتر امور طرح‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: جهت تسریع در عملیاتی شدن این مهم، برای حدود ۱۳ هزار طرح نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد اطلاع رسانی لازم انجام می‌شود تا بنگاه‌ها در صورت تمایل نسبت به ثبت اطلاعات خود در سامانه مذکور اقدام نمایند.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۲۷۷۰۴۵ //
ارسال نظر