دانشگاه رازی در شاخصهای جهانی توسعه پایدار رتبه ۲۶۳ را کسب کرد
دکتر فرزاد ویسی از موفقیت دانشگاه رازی در رتبهبندی جهانی شاخصهای توسعه پایدار خبر داد و اظهار داشت: در این رویداد، ۴۱ دانشگاه از ایران شرکت کردند که دانشگاه رازی موفق به کسب رتبه ۲۶۳ در بین ۹۱۲ دانشگاه دنیا شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی به برگزاری مراسم اخیر مجازی با حضور ۳۵۰ دانشگاه دنیا اشاره کرد و گفت: در این مراسم از برترینهای رتبه بندی جهانی گرین متریک دانشگاههای دنیا براساس شاخصهای پایدار در سال ۲۰۲۰ تجلیل شد.
به گزارش فرتاک نیوز، وی ادامه داد: تعداد ۹۱۲ دانشگاه از ۸۴ کشور دنیا در رتبهبندی مذکور شرکت کردند و تلاشهای خود را برای توسعه پایدار در معرض ارزیابی قرار دادند.
دکتر ویسی ادامه داد: در این رتبهبندی، دانشگاههای دنیا براساس ۶ محور اصلی مورد ارزیابی قرار گرفتند که شامل موقعیت، زیرساخت و فضای سبز، مدیریت حمل و نقل، مدیریت انرژی، مدیریت آب، مدیریت پسماند و آموزش، پژوهش و ارتباط با جامعه است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی افزود: در سال ۲۰۲۰، دانشگاه آکسفورد، دانشگاه واخنینگن هلند و دانشگاه ناتینگهام انگلستان سه دانشگاه برتر این رتبه بندی را به خود اختصاص دادند.
وی به کسب رتبه ششم دانشگاه رازی در بین دانشگاههای کشور نیز اشاره کرد و افزود: شاخصهای پایدار به عنوان مهمترین هدف دانشگاهها در توسعه پایدار است که خوشبختانه دانشگاه رازی با هدفگذاری، برنامهریزی و رفتار مسوولانه در سالهای اخیر گامهای مهمی در راستای توسعه پایدار برداشته است و طبق برنامه بلندمدت این دانشگاه باید تا سال ۱۴۰۸ در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گیرد.
وی یادآور شد، رتبه جهانی دانشگاه رازی در سال گذشته ۴۱۵ دنیا بوده است که با سرمایه گذاری و حمایت های صورت گرفته روند رشد شاخص ها به سرعت دانشگاه رازی را به قطب دانشگاه پایدار منطقه تبدیل کرده است.
برای دسترسی به فهرست کامل رتبهبندی به وب سایت زیر مراجعه نمایید.
http://greenmetric.ui.ac.id/overall-rankings-۲۰۲۰/
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.