میکروب روده و تاثیر آن بر کرونا
نتایج یک بررسی نشان می دهد: میکروبهای روده می تواند بر خطر ابتلا به کروناویروس تاثیر بگذارد.
نوع میکروبهای موجود در روده میتواند بر میزان و چگونگی بیماری ناشی از کروناویروس تاثیر داشته باشد.
محققان دانشگاه هنگ کنگ اظهار داشتند: کاهش تعادل میکروب های سالم در روده می تواند بر این موضوع تاثیر بگذارد که آیا در فرد الگویی از علائم پایدار موسوم به کووید طولانی وجود دارد.
به گزارش فرتاک نیوز،باکتریها و دیگر موجودات موجود در سیستم گوارش که میکروبیوم روده خوانده میشوند از چندین طریق مختلف بر سلامتی تاثیر می گذارند.
در این بررسی محققان هنگ کنگ به آزمایش روی نمونه های بدست آمده از 100 بیمار که در دو بیمارستان تحت درمان قرار گرفته بودند پرداختند تا مشخص شود چگونه میکروبیوم روده بر روند بهبودی بیماری کووید-19 تاثیر میگذارد.
ترکیب میکروبیوم روده در بیماران مبتلا به کووید-19 در مقایسه با افراد دیگر و بدون توجه به اینکه آیا بیمار دارو دریافت کرده به طور قابل توجهی تغییر کرده است.
به گفته محققان، بر اساس مطالعه انجام شده روی چندین بیمار که تا 30 روز پس از پاکسازی کروناویروس نیز ادامه داشت مشخص شد میکروبیوم روده پس از بهبودی نیز تغییرات قابل توجهی داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، بررسیها نشان داده گونه های خاصی از باکتری ها عملکرد سیستم ایمنی بدن را تغییر می دهند و محققان پیشنهاد می کنند که برخی از بیماران از میکروبیوم روده متعادلی برخوردارند که برای مهار التهاب غیر قابل کنترل در برخی از بیماران وخیم کرونایی مناسب تر است.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.