//
کدخبر: ۵۲۶۰ //
عضو هیات رئیسه انجمن داروسازان؛

زنگ خطر نسل کشی داروخانه ها به صدا در آمده است

عضو هیات رئیسه انجمن داروسازان ایران، گفت: هدف ما، ارائه خدمات دارویی به بیماران است ولی بنیه مالی داروسازان، به دلیل بد عهدی بیمه ها، ضعیف شده است.

زنگ خطر نسل کشی داروخانه ها به صدا در آمده است

به گزارش فرتاک نیوز، محمدباقر ضیاء، با اشاره به تاخیر غیرقانونی بیمه ها در پرداخت مطالبات داروخانه ها، اظهار داشت: بیمه ها اموال داروسازان را مصادره کرده اند و هر ۶ ماه، اندکی از آن را آزاد می کنند و این درحالی است که هیچ مرجعی نسبت به این تخلف، به صورت موثر اقدامی نکرده است.

وی ادامه داد: تلاش های سازمان تامین اجتماعی برای حل این مشکلاتی که کرامت بیماران و داروسازان را خدشه دار کرده، قابل توجه است ولی موضوع این است که این تلاش ها باید فراگیر، پایدار و ریشه ای باشد.

به گفته ضیاء، توقع داروسازان این است که دولت، مجلس یا هر سازمان دیگری که زور ش به بیمه ها می رسد، یکبار برای همیشه به این موضوع ورود پیدا کند و این بلای خانمان سوز و این نسل کشی را به صورت ریشه ای و نه شعاری و نمایشی، برطرف سازد.

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران ادامه داد: واقعیت این است که به رغم همه تلاش ها و تعاملات سازمان تامین اجتماعی، سازمان بیمه سلامت حتی جواب نامه ها و مکاتبات انجمن را نداده و این موضوع درد آور و رنج آور است که یک سازمان که قبول مسئولیت کرده، چرا نسبت به رسالت خود پاسخگو نیست.

وی ادامه داد: سود و درآمد ناشی از فروش دارو به میزانی نیست که بتواند تسهیلات بانکی را پوشش دهد. این درحالی است  که تاخیر بیمه ها، سبب شده داروخان ها در دام تسهیلات بانکی گرفتار شوند.

ضیاء با اشاره به احتمال ورشکستگی داوخانه ها، اضافه کرد: ما سرمایه شخصی خودمان را وارد گردش مالی دارو کرده ایم، حال دنبال سود این سرمایه گذاری نیستیم. در جستجوی اصل سرمایه در گردش داروخانه هستیم تا بتوانیم داروخانه ها را سرپا نگه داریم.

وی با اشاره به اینکه ما شاهد نسل کشی داروخانه های بخش خصوصی هستیم، افزود: وضعیت اینگونه شده که داروخانه ها به جای اینکه به مردم خدمات دهند، در حال یارانه دادن به سازمان های بیمه گر هستند.

به گفته ضیاء، این موضوع نه محمل شرعی دارد و نه محمل قانونی. این یک ظلم ملی در حق بیماران این کشور و داروسازانی است که می خواهند به مردم خدمات ارائه کنند.

وی افزود: داروخانه ها به دلیل مشکلات مالی ناشی از تاخیر بیمه ها دیگر قادر به تحرک دادن به زنجیره تامین دارو نیستند و ممکن است این ناتوانی علاوه بر اینکه حیثیت کاری آنها را خدشه دار کند، مردم را نیز در دریافت خدمات دارویی دچار مشکل کند.

ضیا در پایان تاکید کرد: نکته اساسی که در این میان وجود دارد این است که اعتراض داروسازان به هیچ وجه سیاسی نیست. ما دنبال مطالبات سیاسی و بازی های جناحی نیستیم. هدف ما، ارائه خدمات دارویی برای رفاه بیماران است ولی ضعف برنامه ریزی بیمه ها و عدم تامین منابع پایدار برای شعارهای بیمه ها، بنیه مالی داروسازان را درهم شکسته است و این یک زنگ خطر جدی است که باید به گوش سیاستگذاران کلان کشور و دلسوزان مردم برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۵۲۶۰ //
ارسال نظر