این افراد کمتر به کرونا مبتلا می شوند!
بر اساس بررسی های انجام شده در میان بیمارانی که به علت کووید-19 بستری شدهاند، تعداد بسیار کمی از آنها از عینک استفاده میکنند. براساس مطالعهای که اخیراً انجام شده است، افراد عینکی کمتر در معرض ویروس کرونا قرار دارند.
محققان هندی معتقدند که افراد عینکی دو تا سه برابر کمتر از کسانی که عینک نمیزنند، به کووید-19 مبتلا میشوند. آنها در مطالعات قبلی خود به این نتیجه رسیده بودند که لمس یا مالش چشم با دستهای آلوده به ویروس کرونا، میتواند یک مسیر مهم برای ابتلا به این عفونت ویروسی باشد.
از آنجایی که استفاده از عینک بهطور غیرارادی از مالش چشم جلوگیری میکند، میتوان گفت که عینک زدن خطر آلودگی را به میزان قابلتوجهی کاهش میدهد.
هنگامی که شما ماسک را بهطور صحیح روی صورت قرار میدهید، عملاً لمس بینی و دهان بسیار کاهش مییابد اما ماسک زدن از چشمان شما محافظت نمیکند. به گفته محققان، هر انسانی بهطور متوسط هر ساعت 23 بار صورت و بهطور متوسط 3 بار چشم خود را لمس میکند.
محققان بر این باورند که مجرای بینی میتواند راهی برای انتقال ویروس باشد که از کیسه ملتحمه به نازوفارنکس منتقل میشود. لازم به توضیح است که فارنکس، اصطلاح پزشکی است که برای حلق به کار میرود. حلق شامل سه بخش است که نازوفارنکس یکی از این بخشهاست. نازوفارنکس، قسمت پشت بینی را به پشت دهان متصل میکند.
نازوفارنکس، بالای ناحیه نرمی در قسمت پشت سقف دهان قرار گرفته و امکان مشاهده مستقیم این ناحیه وجود ندارد. اما با نگاه کردن در آینه میتوانید نازوفارنکس را مشاهده کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.