برگزاری نشست بنیاد جهانی سبزمنش
نشست هیئت رهبری و تصمیمگیری بنیاد جهانی سبزمنش برگزار شد.
نشست هیئت رهبری و تصمیمگیری بنیاد جهانی سبزمنش با حضور پروفسور سیدحسن امین (مؤسس و دبیرکل علمی- پژوهشی) و دکتر بسمالله شریفی(موسس و دبیرکل اجرایی) با شرکت تعداد وسیعی از شخصیتهای تاثیر گذار حوزههای فرهنگی و هنری باحضور ١٤ کشور در تهران برگزار شد.
شرکت کنندگان در این جلسه افزون بر دو دبیر کل ایرانی وافغانستانی، عبارت بودند از:
پروفسور اکبر مانوسی (عضو موسس، استاد اقتصاد و رییس شورای مسلمانان کانادا) اعضای بنیاد در کشورهای افغانستان، تاجیکستان، هند، پاکستان، ازبکستان، آلمان، انگلستان، لهستان، هلند و ... که انلاین مشارکت داشتند و دکتر پریوش ابراهیمی(عضو شورای موسسین)، دکتر مرجان آزرمنوایی (حقوقدان، پژوهشگر، شاعر، نویسنده )، فاضل جمشیدی(هنرمند موسیقی و فعال فرهنگی - اجتماعی )، محسن میقانی (عضو فعال بخش روابط بینالمللی، مدرس دانشگاه و مدیر انتشارات بعثت)، عمران حیدری آریا ( شاعر، واژه شناس و عضو شورای موسسین )، حسین سامانینژاد (محقق و مؤلف)، بهنام سعادتیان(روزنامهنگار و کارشناس رسانه)، آلا سعیدی(سینماگر، گوینده و فیلمنامهنویس)، سیدمحمد موسویتبار(فعال فرهنگی)، علیاکبر کهربایی(شاعر، عکاس، هنرمند پیشکسوت)، عبدالله مشفق (فعال حوزه صنایعدستی و فرهنگ)، کامل قلیپور(خوشنویس و موسیقیدان )، محمد تمدنماسوله (فعال حوزه فرهنگ و ادبیات)، داریوش مفخم پایان(فعال فرهنگی و همکار حوزه کودکان و جوانان) و تعدادی دیگر از فرهیختگان از جمله دکتر پرستش(از مدیران پیشکسوت صداوسیما )، استاد بیژن مولانا (شاعر با سه دفتر شعر چاپ شده )، دارابی (موسس و مدیر مسوول موسسهمدارا)، فرهاد جلیلیان (مجسمهساز و پژوهشگر ) و ... به عنوان مهمان ویژه حضور داشتند.
جلسه پیرامون بررسی، بازنگری و تأیید اساسنامه، تکمیل برگههای عضویت و ایجاد کمیتهها(دبیرخانه و کارگروهها) با سخنان کلیدی پروفسور سیدحسن امین درباره لزوم ایجاد پیوند فرهنگی بین فرهنگوران و فرهیختگان در سطح بینالمللی مخصوصاً در کشورهای ایران، افغانستان و تاجیکستان آغاز شد.
وی اهداف و گستره فعالیت بنیاد را تبیین و همچنین تصربح کرد: این بنیاد جهانی، یک سازمان مردمنهاد (سمن) غیرسیاسی با اهداف فرهنگی و انسانی است.
سپس، دکتر بسمالله شریفی (مؤسس و دبیرکل اجرایی بنیاد جهانی سبزمنش) به ایراد سخن پرداخته، معلومات تفصیلی در مورد تاریخچه بنیاد جهانی سبزمنش، اهداف، راهکارها و ظرفیتهای موجود سبزمنش ارائه نمود.
این نشست با تصمیمگیریهای خیلی مؤثر و کار ساز بعد از اعلام کفایت مذاکرات حضوری و انلاین در فضای همدلی و مملو از صمیمیت پایان یافت.
گفتنی است بنیاد جهانی سبزمنش به مثابهی یک بنیاد مستقل جهان شمول پشتیبان فرهنگ مشترک، صلح و محیط زیست، اکنون در ١٤ کشور دنیا حضور و فعالیت دارد و مصمم است برای انسجام بیشتر فرهنگوران حوزه تمدنی مشترک، فعالیتهایش را بیشتر از پیش گسترش دهد.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.