//
کدخبر: ۳۸۶۷۳۶ //

مصرف نعنا برای این افراد ممنوع!/ دلایل را بدانید

نفخ و دل درد جزو مشکلاتی است که اکثر ما حداقل یکبار آن را تجربه کرده ایم.

مصرف نعنا برای این افراد ممنوع!/ دلایل را بدانید
به گزارش فرتاک نیوز،

افرادی که دستگاه گوارش آن‌ها بسیار حساس است و دچار نفخ و درد شکم می‌شوند، در صورتی که مشکل خاصی نداشته باشند می‌توانند علاوه بر پیروی از برنامه غذایی مناسب، از برخی گیاهان نیز برای التیام مشکلشان بهره ببرند.

تصور عامه افراد بر این است که مصرف حبوبات نقش زیادی در ایجاد درد شکم و نفخ آن دارد، اما باید گفت استفاده از غذاهایی که با خمیر تهیه می شوند نیز برای آن‌ها مضر خواهد بود و خوردن پیراشکی، خمیر نان باگت، نان های خوب تخمیر و پخته نشده، پیتزا و ماکارونی و سیب‌زمینی به این افراد توصیه نمی‌شود و بهتر است از این نوع غذاها در برنامه غذایی خود پرهیز کنند.

بهترین گیاهی که در میان عامه مردم برای درمان نفخ و دردهای شکمی شهرت دارد، گیاه نعنا است که در دو نوع گیاهی و عرق در میان مردم کاربرد دارد.باید به این نکته اساسی توجه داشت که مصرف بیش از اندازه این گیاه باعث گشاد و باز شدن محل اتصال مری به معده می‌شود و بر این اساس بیمارانی که از رفلاکس معده رنج می‌برند، در میزان مصرف این گیاه باید دقت کافی داشته باشند، زیرا منجر به سوزش سردل و عوارض ناشی از آن می شود.

 علاوه بر نعنا، گیاهانی چون زیره سبز، زیره سیاه، زنیان و انیسون را در کاهش نفخ شکم بسیار موثر است و این گیاهان باید پس از صرف غذا استفاده شوند. بیماران می توانند یکی از این گیاهان را به میزان حدوداً نیم گرم، با مقداری نبات ساییده شده مخلوط کرده و به صورت خشک پس از صرف غذا میل کنند.

البته باید از ساییدن این گیاهان برای مدت طولانی خودداری کرد، زیرا خاصیت درمانی آنها پس از یک هفته از بین خواهد رفت. بنابراین می‌توان برای هر وعده یکی از گیاهان نامبرده را به صورت پودر درآورد و از آن استفاده کرد تا اثر درمانی آن محفوظ بماند.

بهتر است نصف قاشق غذاخوری آویشن یا دارچین را با مقداری آب بجوشانید و پس از آنکه جوشانده را از صافی عبور دادید، دمکرده آن را نیم ساعت پس از صرف غذا میل کنید.

هرگز همراه با غذا نوشیدنی میل نکنند و تا نیم ساعت قبل و بعد از غذا از خوردن مایعات اجتناب کنند تا کمتر به مشکلات گوارشی دچار شوند.

 

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۳۸۶۷۳۶ //
ارسال نظر