//
کدخبر: ۴۰۲۸۶۹ //

۳۰ درصد مردم جهان از کمبود غذایی رنج می‌برند/ برنامه پیشنهادی ایران پذیرفته شد

رئیس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی جهان و دبیر کل ICC با بیان اینکه هم‌اکنون بیش از ۳۰ درصد مردم جهان از کمبود غذایی رنج می‌برند، گفت: یکی از تهدیدات جدی جامعه بشری کمبود آب و منابع غذایی است.

۳۰ درصد مردم جهان از کمبود غذایی رنج می‌برند/ برنامه پیشنهادی ایران پذیرفته شد
به گزارش فرتاک نیوز،

محمد خزایی در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری توت فرنگی که در سالن مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: مثلث اتاق بازرگانی بین‌المللی نهادی است مانند سازمان ملل متحد اما با وجه خصوصی و با همان کمیسیون‌ها که وظیفه تنظیم قوانین و مقررات تجارت دنیا و حل و فصل اختلافات حقوقی بر عهده ICC است.

عضو شورای اجرایی فدراسیون بازرگانی جهان افزود:مشخص کردن کلان پروژه‌های کشاورزی استان بر اساس سند آمایش، توجه به تولید سند صادرات محور با کشورهای هدف، برنامه‌ریزی برای صادرات بر اساس الگوها، زنجیره ارزش در بخش کشاورزی و کیفیت محصولات، کشاورزی هوشمند، بهره‌وری محصولات مکانیزاسیون در حوزه کشاورزی استان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

وی یادآورشد: ایران جزو معدود کشورهایی است که در همسایگی 15 کشور قرار داشته و انواع خطوط مواصلاتی در اختیار دارد و از شمال و جنوب به آب دسترسی داشته و ظرفیت ریلی در شمال و جنوب و شرق به غرب از ویژگی خاصی برخوردار است. کشورهای cis نیز در شمال ایران دارای زمین‌های کشاورزی هستند.

خزایی شناسایی ظرفیت‌ها و محدودیت‌های استان، توجه و توسعه بهره‌وری از منابع آب، توجه به استانداردهای صادرات محور در تولید و توجه به پایانه‌های صادراتی را از الزامات سرمایه‌گذاری دانست و گفت: وجود 12 گذرگاه با کشور عراق و 2 پایانه مرزی پایانه‌های صادراتی بسیار مهم و توجه به آنها ضروری است.

وی مقوله بازاریابی را بسیار ضعیف توصیف کرد و بیان داشت: ورود اقتصاد دیجیتال و تامین منابع مالی برای سرمایه‌گذاری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

به گفته رئیس کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی؛ تامین منابع مالی برای سرمایه‌گذاری به صورت مختلف از جمله تامین منابع خارجی استفاده از منابع ارزان قیمت و کمک‌های توسعه‌ای بازاریابی صادراتی صورت می‌گیرد.

وی تامین منابع مالی درست برای پروژه درست از مشکلات سرمایه‌گذاری دانست و گفت: مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای تامین منابع به‌طوری‌که بخش خصوصی و دولتی به تنهایی نمی‌توانند منابع لازم را تامین کنند بلکه نیازمند تکیه‌گاه بزرگ فناوری است.

خزایی خواستار تمرکز جدی استانداری بر موضوع مشارکت عمومی و خصوصی شد و اجرایی شدن نقطه نطرات همایش را مرهون تشکیل کارگروهی متشکل از استانداری، اتاق بازرگانی، نمایندگی وزارت امور خارجه در کردستان، جهاد کشاورزی و وزارت اقتصاد و وزارت راه دانست.

وی اضافه کرد: این کمیته کارشناسی می‌تواند نقشه راه توسعه استان براساس سند آمایش در اختیار داشته باشد.  

به گفته دبیر کل ICC؛ اتاق ایران، اتاق تهران، بانک‌های کشور، شرکت‌ها بیمه‌ها عضو ICC هستند‌. 45 میلیون نهاد حقوقی در دنیا عضو اتاق بین‌المللی است. 

وی با اشاره به اینکه کمیته ICC برای مقابله با مشکل غذا در دنیا و رفع کمبود آب و غذا که از مشکلات جهانی است، تصمیم گرفته‌اند چرا که نزدیک یک میلیارد نفر در جهان از سوء تغذیه رنج می‌برند.

خزایی با اساره به اینکه بیش از 30 درصد جمعیت جهان از کمبود مولد غذایی رنج می‌برند, افزود: در این راستا فیفا، فائو و برنامه غذایی جهانی و ICC که عضو ناظر سازمان ملل است، ستادی به‌منظور تاسیس مرکز جهانی غذا و کشاورزی در رم تشکیل داده و بخش خصوصی را وارد کردند. همچنین Icc به 100 کمیته ملی اعلام کرده تا برنامه اداره یک مرکز جهانی به پاریس ارسال کند.

وی اضافه کرد: در این میان برنامه پیشنهادی ایران پذیرفته شده و سه کشور به عنوان مراکز جهانی غدا ایران، ایتالیا و آرژانتین تعیین و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شد.

رئیس کمیته اتاق بازرگانی ظرفیت‌های کشاورزی کشور را بالا دانست و افزود: افزون بر این ظرفیت‌ها، فرصت‌های سرمایه‌گذاری متعددی در استان وجود دارد. امید است این همایش زمینه و بستری برای برنامه‌های اجرایی آینده باشد.

 

برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
آیا این خبر مفید بود؟
کدخبر: ۴۰۲۸۶۹ //
ارسال نظر